Zelimo li uvek

МУЖЧЫНА:
sex ili vecina muskaraca smatra da se zensko ne sme odbiti i zasto tako smatra ??
kao nas ne boli glava ponekad ???
ne zelim da govorimo ovde o tome koliki je libido savremenog muskarca vec o tome sta nas nagoni da ih nikad ne odbijemo ???

dal´ ste uocili da ona ponekad upraznjava sex sa svojim partnerom samo zato jer se njemu silno nadigao a ona ga voli (ili smatra to obavezom - brak) pa ajd nek odradi posao jos cu malko da vrisnem da bi sto pre zavrsio radnju...

shat tebi tu smeta ? npr bole te ledja i zena te izmasira -pritom samo ti uzivash, i obratno , kad nju bole ledja ..

Igor je odbio.Ha ha ha ha ha ha ha, tako smo se upoznali.Ha ha ha ha ha :D Moja tadasnja cimerka Danijela je imala jednu glupu foru za muvanje decka, a vrlo jednostavnu, i cesto je palila, dekoltirane grudi mu stavi pod nos i znacajno kaze "meni je veceras prazna soba" i to ponavlja dok on ne odreaguje a nista drugo ne prica.Devojke, prodala sam vam jeftino Danijelinu taktiku, pokusajte! A igor se celo vece pravio kao i obicno dobar sa svima, ljubazan, i odjednom ni 5 ni 6 izbeci se na Danijelu i kaze histericno "Zao nam je ali mi ne mozemo da ti je popunimo".Ha ha ha ha ha ha ha......

МУЖЧЫНА:
sex ili vecina muskaraca smatra da se zensko ne sme odbiti i zasto tako smatra ??
kao nas ne boli glava ponekad ???
ne zelim da govorimo ovde o tome koliki je libido savremenog muskarca vec o tome sta nas nagoni da ih nikad ne odbijemo ???
dal´ ste uocili da ona ponekad upraznjava sex sa svojim partnerom samo zato jer se njemu silno nadigao a ona ga voli (ili smatra to obavezom - brak) pa ajd nek odradi posao jos cu malko da vrisnem da bi sto pre zavrsio radnju...

pa... moje mishljenje
naravno da nije rech o libidu savremenog mushkarca... libido, kao ni mushkarac nema nikakve veze sa savremenjoshcju... u svakom mushkarcu, manje ili vishe lezhi iskonsko... prenesheno kroz genetiku i urodjene istinkte... norme koje je nametnulo savremeno drushtvo, moral i ostalo nisu neshto shto je oduvek postojalo... istinkt za reporodukcijom i opstankom vrste najachi od svih... monogamija je neshto shto nije urodjeno i sa chime chovek mora da nauchi da se nosi... kao i ostale moralne norme i vrednosti.. racio sam po sebi se kosi sa instiktima... nema tu mnogo razmishljanja... kada se ukaze prilika, a ona je stvorena u ravnopravnoj bobi sa ostalim muzhjacima, vreme je za delanje... e, sada... uspeshan muzhjak je nekada bio okruzen sa vishe zena, i kada su mu one dale znak, on je delao...
e, sada... ako govorimo o vezama u kojima se pominju samo dva partnera, valjda je normalno da je mushkarac i u svojoj novoj nameni aktivniji shto se tiche zelje za seksom... i da retko propushta priliku kojamu se ukazuje... i da zene koje imaju razumevanja, a zele da ugode dopushtaju svojim partnerima, iako nisu zainteresovane... e, sad... namecje se koliko mushkarci imaju razumevanja i koliko su u stanju da obuzdaju svoje animalno....
pa... recimo da neki i uspevaju... jer kada ne postoji zelja obe strane, ni sex nije kvalitetan... a neki se ne zadovaljaju bash svime... i tako... vel'ke misterije... paralelni univerzumi i ostalo...

Evo sada ce doci oni koji bi ti lizali bulju zato sto si ponovo tu, medju njima.
Ne shvati me pogresno, ja protiv tebe nista nemam, ali shaka ovih koji celivaju tvoje butine pa nagore, to su najgori ljudi koje sretoh u virtualnom svetu....

Seks je, nasmejah se, kao da je najvaznija stvar.
Svakako donosi mnogo zadovoljstva.
I to je to, nemam sta da dodam. Ispascu nejasan ali me nesto tera da prekinem tu.

...predpotavljam da je post namenjen meni...
...ne srdi se poshtovani BB... shvatanje dobrog i losheg je uvek lichna stvar... pa i lizanje bulje... iz tog razloga mi je sasvim nejasno zashto se ti opterecjujesh time... jer povrh svega, moja malenkost nije predmet ove teme... no, sve i da pokushash da mi objasnish, plashim se da necju shvatiti...

o, to je bilo upozerenje... svima onima koji bi mi lizali bulju, zato shto sam tu medju njima... od sad, pa nadalje i ubuducje si prikachio epitet "najloshiji keje sretoh u virtualnom svetu"... ili se to odnosilo samo na lizanje bulje u proshlosti?... da li i ovi koji cje uputiti simpatije u buducje, po atomatizmu zaluzhuju epitet?... ako si vecj zheleo da upozorish mene, usled dobronamernosti, mogao si to uchiniti na pp... i navesti zbog chega i ko je u pitanju... ovako... samo javno prozivash, a uvek mozesh da kazhesh da nisi prozvao nikoga... samo si to povezao samnom... nekako ne vidim dobronamernost u tome... ali sve je mogucje...

pa da moguce da je to neki pritisak koji muskarci osecaju jer ih bije takav glas ali svako koje imao duzu vezu zna da to nije tako i da svi imaju svoje momente kad im nije ni do cega ili kad jednostavno nisu raspolozeni za sex. A onda ima i ovih primeraka koji jel te UVEK zele ljubav :lol:

Back