Želim...

Želim... hm, imala sam mnogo toga na umu, ali kad sam videla šta želite vi, setila sam se da želim da se sa mojom sestrom smejem celo leto... da nam se usta pocepaju, da svi misle da smo lude... kao i uvek kad se sastanemo! :heart::heart::heart:
Želim te trenutke ponovo, i svima vama da se smejete sa svojim dragim ljudima... celo leto, tako da bude nezaboravno, zgrabite te trenutke i uživajte u sebi i njima!!! :cvet:

Мени је жеља да решим ово што ме толико тишти а што ми ова сулуда ситуација одлаже и успорава.
Па да одахнем. Једва чекам тај осећај растерећења. Да поново уживам у свему, живим. Сада животарим, чекам.

Ja imam taj problem vec godinama.i nije lep osecaj
Јако волим једну жену, може мама да ми буде, али ми је пријатељ ком могу рећи више него мами.
И баш каже како је живот неправедан, у овом случају што се финансија тиче.
Каже, када си млад, када тек ствараш и немаш за све- свашта би. Касније када можеш себи приуштити више нема таквих жеља, фокус је на нечем другом.

Јако волим једну жену, може мама да ми буде, али ми је пријатељ ком могу рећи више него мами.
И баш каже како је живот неправедан, у овом случају што се финансија тиче.
Каже, када си млад, када тек ствараш и немаш за све- свашта би. Касније када можеш себи приуштити више нема таквих жеља, фокус је на нечем другом.
Na cemu je fokus?
Zelje nisu samo materijalne stvari.tj za mene nisu uopste
Prosle godine sam samu sebe iznenadila.imala sam tri zelje i sve tri su se obistinile.bila sam presretna.a recimo sad nemam pojma koja je to bila treca zelja???
A obelezile su mi proslu godinu...

Na cemu je fokus?
Zelje nisu samo materijalne stvari.tj za mene nisu uopste
Prosle godine sam samu sebe iznenadila.imala sam tri zelje i sve tri su se obistinile.bila sam presretna.a recimo sad nemam pojma koja je to bila treca zelja???
A obelezile su mi proslu godinu...
Ми смо тада причале о материјалном. Наравно да нису све тог типа.

Tema o željama...
Svakodnevnim, malim, velikim...

Šta ste danas poželeli?

Ja želim da kupim nov nameštaj.
U nocima nesanice razmeštam, uklapam, biram a onda sve porušim pa krenem ispočetka.
Nisam tip jedne fotelje za ceo život kada tako puno lepih fotelja ima!
I sofa, komoda, stilova...

Sada sam zamislila a la danski dizajn...mm je dao zeleno svetlo...cak i na belicastu sofu u dnevnoj sobi!
Odabrala sam i biljke, lampe, knjige...ako potraje nesanica preslagacu tanjir po tanjir, kašičicu po kašičicu, krpu po krpu...

A želim još jednu suknju...kupila sam divnu u kojoj sam kao veliki maslačak ali mi se bas dopada. Crna od platna puuuuuuun krug do iznad članaka, mirise na '50-e prošlog veka uz nude čipkanu upasanu majicu, nude baletanke i visoku punđu iznenadjujuće me raduje.
Bilo kako bilo, zapazila sam lanenu A kroja do ispod kolena u safari kremkastim bojama na kopcanje pa je želim uz braon sandale sa petom od konopca i belu bluzu raskopcanu napred iznad kolena...sve čekam da ugrabim priliku i probam je...dopadaju mi se sada popularne dužine...

Back