Želim...

gost 310829

Veoma poznat
Poruka
10.351
Svako traži partnera po nekim svojim merilima, mene interesuje šta vi tražite, opišite šta to treba da ima da bi za vas bio privlačan.
Neću šablonske odgovore da ima ono nešto, pogotovo me mrzi kad ljudi kažu mora imati neki cilj u životu, da zna šta želi od života a kad ih pitaš šta oni žele od života? pogled padne na pod...

ajde dajte malo da oživimo forum..
ps. vi što ne tražite ništa idite pred ogledalo pa se divite sami sebi :mrgreen:

Blistavi um a to podrazumeva slojevitost. crtu mracnosti. ne mracnost kao nesto lose vise kao jedan kutak nepoznat koji ga vodi koga nije svestan a ja ga osetim pa mi je zanimljiv.
racionalan i kontrolisan jer ja nisam. nekad sam mislila da me privlaci ta racionalnost ali me privlaci ovo gore opisano koje se krije ispod nje. ona je neophodna ali nije ono sta me mami ka takvom muskarcu.
ne mora da bude ekspert u seksu. obicno su takvi uzdrzani. mada moram da osetim divljastvo potisnuto.
strast - probudicu mu je ja.on ce mene da kontrolise ja cu njega da raspaljujem :p

Blistavi um a to podrazumeva slojevitost. crtu mracnosti. ne mracnost kao nesto lose vise kao jedan kutak nepoznat koji ga vodi koga nije svestan a ja ga osetim pa mi je zanimljiv.
racionalan i kontrolisan jer ja nisam. nekad sam mislila da me privlaci ta racionalnost ali me privlaci ovo gore opisano koje se krije ispod nje. ona je neophodna ali nije ono sta me mami ka takvom muskarcu.
ne mora da bude ekspert u seksu. obicno su takvi uzdrzani. mada moram da osetim divljastvo potisnuto.
strast - probudicu mu je ja.on ce mene da kontrolise ja cu njega da raspaljujem :p

opa bato, a ono crn, plav, debeo, visok? ništa? :ok::klap:

Svako traži partnera po nekim svojim merilima, mene interesuje šta vi tražite, opišite šta to treba da ima da bi za vas bio privlačan.
Neću šablonske odgovore da ima ono nešto, pogotovo me mrzi kad ljudi kažu mora imati neki cilj u životu, da zna šta želi od života a kad ih pitaš šta oni žele od života? pogled padne na pod...

ps. vi što ne tražite ništa idite pred ogledalo pa se divite sami sebi :mrgreen:

Ima ono neshto- za mene nije shablonski odgovor vec ukazuje na to da nesmisljeno stupamo u takve kontakte tj. nemamo shablon po kojem nesto trazimo npr :crn, plav, duhovit, prirodan, bogat il sl....
Jednostavno nemam takav shablon...
Znaci treba mi neko da ima slicne ciljeve kao ja, znaci ne neki cilj nego cilj slican mom cilju...a u mnogim stvarima moze da bude i razlicit od mene sto je mozda i pozeljno...

Ima ono neshto- za mene nije shablonski odgovor vec ukazuje na to da nesmisljeno stupamo u takve kontakte tj. nemamo shablon po kojem nesto trazimo npr :crn, plav, duhovit, prirodan, bogat il sl....
Jednostavno nemam takav shablon...
Znaci treba mi neko da ima slicne ciljeve kao ja, znaci ne neki cilj nego cilj slican mom cilju...a u mnogim stvarima moze da bude i razlicit od mene sto je mozda i pozeljno...

ovo je šablonski odgovor.
neki cilj????
ajde ti konkretno reci šta je taj cilj, želite dete? želite obići svet?
mi smo mali i radoznali, naš mozak treba hraniti :malav:

ovo je šablonski odgovor.
neki cilj????
ajde ti konkretno reci šta je taj cilj, želite dete? želite obići svet?
mi smo mali i radoznali, naš mozak treba hraniti :malav:

Nije shablonski odgovor, ne zelim da se tako ogoljujem na forumu, necu da ti kazem koji cilj, bitno je da nam je zajednicki (meni i tom nekom)...

Ja znam sta ne zelim, a i to nije lose :)

Jezim se labilnih i povodljivih ljudi slabog karaktera.
Leziljebovica i lencuga.
Neodgovornih i sklonim lazima.
Porocnim. (aj da pusi i popije koju to ne racunam)
Eto! Za ostale mane, mogu i da progledam kroz prste :)

Zanimljivo. :)

Trazim da mi odgovara mentalno i telesno. :) Sto znaci da treba da bude (da pocnem od netelesnih osobina) komunikativna, tj. pricljiva :) , optimista, nikako posveceni depresivac i mracnjak, nikakav emo fazon ne dolazi u obzir!!!, nikakav nihilizam, dakle moze ozbiljnost ali pesimizam i nezainteresovanost za zivot nikako. Sad sam izgleda poceo da nabrajam sta mi ne odgovara, ali bas me briga :) pa cu tako i da nastavim... Volim zainteresovanost za filozofiju, nekoga ko traga za metafizickim odgovorima na zivot, postojanje i voli o tome da razgovara, veruje u smisao svega i veruje da nije sve slucajnost i da postoji mnogo vise od ovoga sto vidimo golim okom. :) Zainteresovana je za svoju neposrednu okolinu, nije aljkava, nije lenja da ode samnom negde, ne reaguje defanzivno i negativno na nepoznato... ili se barem trudi da tako ne reaguje. Voli svoje roditelje, voli da me iznenadi, voli da mi isprica nesto sto je otkrila ili shvatila, zeli da nesto isplaniramo zajednicki, tera me da budem bolji...brani me pred drugima, kritikuje me kada smo sami, smiruje me kada sam nervozan,... nije vulgarna, pristojna je, postuje moje roditelje...

NIje lepa, simpaticna je :), niza je od mene za glavu, nije ni debela ni mrsava, ali nema problema sa kilazom, aktivna je, voli da ide samnom kroz prirodu, voli i da putuje, ne drogira se, ne napija se iz dosade, ne pusi ili hoce da se potrudi da prestane, ne stavlja mnogo sminke, pogotovu na usne, drzi me za ruku, ume da se naljuti i raspravlja, ali je fer i ume i da se smiri kada iskaze poentu, nije osvetoljubiva, oprosti mi, ne vraca mi, smeta joj kada druge flertuju samnom i oddyebe ih...

mogu ja jos dosta ovako... :D

Prelepo rečeno. :) Jeste da se to ne bi moglo odnositi na mene i moje želje, ali svejedno mi se dopada. :lol:

:heart:

http://1.***************/_ND920tPjWkA/SlFRXfoIo4I/AAAAAAAAgng/o0IOuBVqKGw/s400/cassie+face.jpg

a fizicka privlacnost ti je nebitna?

Back