Zanimljivo.
Trazim da mi odgovara mentalno i telesno.

Sto znaci da treba da bude (da pocnem od netelesnih osobina) komunikativna, tj. pricljiva

, optimista, nikako posveceni depresivac i mracnjak, nikakav emo fazon ne dolazi u obzir!!!, nikakav nihilizam, dakle moze ozbiljnost ali pesimizam i nezainteresovanost za zivot nikako. Sad sam izgleda poceo da nabrajam sta mi ne odgovara, ali bas me briga

pa cu tako i da nastavim... Volim zainteresovanost za filozofiju, nekoga ko traga za metafizickim odgovorima na zivot, postojanje i voli o tome da razgovara, veruje u smisao svega i veruje da nije sve slucajnost i da postoji mnogo vise od ovoga sto vidimo golim okom.

Zainteresovana je za svoju neposrednu okolinu, nije aljkava, nije lenja da ode samnom negde, ne reaguje defanzivno i negativno na nepoznato... ili se barem trudi da tako ne reaguje. Voli svoje roditelje, voli da me iznenadi, voli da mi isprica nesto sto je otkrila ili shvatila, zeli da nesto isplaniramo zajednicki, tera me da budem bolji...brani me pred drugima, kritikuje me kada smo sami, smiruje me kada sam nervozan,... nije vulgarna, pristojna je, postuje moje roditelje...
NIje lepa, simpaticna je

, niza je od mene za glavu, nije ni debela ni mrsava, ali nema problema sa kilazom, aktivna je, voli da ide samnom kroz prirodu, voli i da putuje, ne drogira se, ne napija se iz dosade, ne pusi ili hoce da se potrudi da prestane, ne stavlja mnogo sminke, pogotovu na usne, drzi me za ruku, ume da se naljuti i raspravlja, ali je fer i ume i da se smiri kada iskaze poentu, nije osvetoljubiva, oprosti mi, ne vraca mi, smeta joj kada druge flertuju samnom i oddyebe ih...
mogu ja jos dosta ovako...