Govorio si mi da neke stvari covek moze da dozivi tek kada ih na pravi nacin oseti,nikada u zivotu nisam nesto osecala jer sam uvek bila ona hladna santa leda koju je jako tesko istopiti.A onda desilo se nesto sto sam ti i sama rekla,ovo se ne moze ispricati,ovo se moze samo opisati i osetiti kao sto se oseca muzika.Vodjenje ljubavi sa tobom je bilo vise nego obicno vodjenje ljubavi.To je bio onaj ples koji sam plesala i odplesala pre mnogo godina.Onaj osecaj strasti kada ti sva krv vri kao vulkan,nikada nisam bila tako uzavrela,topla i podatna.Nikada toliko spremna da ti se predam,cela bez rezerve.Takvo je bilo nase vodjenje ljubavi.Tvoj ulazak u mene,moj ples s kukovima,moje noge obavijene cvrsto oko tebe...nasa tela mokra od zanosa.Ljubavi u mom plesu moras da budes mnogo dobar igrac...nema gresaka jer jedan pogresan korak i sva magija nestaje.To sam osetila...osetila sam po prvi put i kako mislis,osetila sam svaki tvoj pokret u meni.A moje oci su zatvorene jer sam ti se predavala kao i muzici.Emocije izmedju nas su u najsavrsenijem obliku.Jer su prepune mekoce i neznosti,a u isti mah i jake kao oblik zivota i smrti.