Zelim slobodan Forum

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aj ne lupaj majke ti
ako neko moze da cita to su
hakeri
admini
obicni modovi i supermodovi ne!
[Bal da ne bude da ja lupam mozes li nekako da dokazes to sto tvrdis:think:[/B]

naravno. :) imena admina koji to rade
i imena modova i clanova koji znaju za to...
narocito modova koji od pp-a beze kao djavo od krsta jer ni sami nisu sigurni, a chuli su svasta
mada dosta starih nikova nema
ili su i dalje tu, ne znam
kakvi hakeri
i milenko
joj umrecu!
a koliko besposlen treba biti da bi prihvatio da budes...
necu. ipak cu se suzdrzati
inace ode i ovaj safe haven. :)

naravno. :) imena admina koji to rade
i imena modova i clanova koji znaju za to...
narocito modova koji od pp-a beze kao djavo od krsta jer ni sami nisu sigurni, a chuli su svasta
mada dosta starih nikova nema
ili su i dalje tu, ne znam
kakvi hakeri
i milenko
joj umrecu!
a koliko besposlen treba biti da bi prihvatio da budes...
necu. ipak cu se suzdrzati
inace ode i ovaj safe haven. :)
opali. cekam.

teo sam reci da se moze provaliti i u puno ozbiljnije sisteme npr.tamo gdje ja radim a sta je jedan pishljivi forum za mladog perspektivnog srpchitja :))))

a narochito ako vec ima instaliran patch za to
koji postoji vec 100 godina
i koji samo treba skinuti
i koji se redovno apdejtuje sa svakom novom verzijom vbulletina

"nisu toliko besposleni"... jos se smejem
ne, zauzeti su citanjem javnih chatova
i javnih rasprava
pa ne postizavaju

:)

ne hvala. vec vidjeno.
pametnija sam od toga.
ovaj put :)

Zato te i pitam...Volim te sto se pojave i pocnu da palamude...Najlakse je prenikovati se i kao " Sad sam pametna, sve sam vas zahebala..."

Ali, uvek se pojave teme na kojima im proradi sujeta i neki iskrivljeni pravdoljubivi poriv...Tako da, nista pametnija nisi nego sto si bila...samo si ispala gluplja i ispalila se...:neutral:

ne znam kakav bi morao da budem mucenik i patjenik pa da budem moderator i to bez pare i dinara :))))))
a kad kazem da ste ebeni sektashi ljutite se :))))
to sam procitala 1000. puta a onda na moderatorskom forumu se pojavi prijava "zelim da budem moderator,jer mislim da ovi sto su sad ne rade svoj posao ,na forumu je brdo klonova,svadja ,psovke i ja zelim to da sredim,i zelim mir u svetu admine ti si srce:heart: volim te cmok cmok liz liz" pa posle ocu da budem supermoderator,ajde kad ce to vise:besna:
a ja se samo setim:lol::lol::lol:

to sam procitala 1000. puta a onda na moderatorskom forumu se pojavi prijava "zelim da budem moderator,jer mislim da ovi sto su sad ne rade svoj posao ,na forumu je brdo klonova,svadja ,psovke i ja zelim to da sredim,i zelim mir u svetu admine ti si srce:heart: volim te cmok cmok liz liz" pa posle ocu da budem supermoderator,ajde kad ce to vise:besna:
a ja se samo setim:lol::lol::lol:

pa znash sta zabole me za te druge ja znam da ja NISTA ne radim bez adekvatne novcane nadoknade
nego odo da sapiram strokice sa mog mocnog tela razbio sam se od sklekova pa sam zato malo nabrijan :manikir:

Moram priznati da sam se nacitao gomile gluposti na prethodnoj strani.
Teorije zavera postoje uvek. Koliko su smesne govori i ovaj tekst
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=9575990&postcount=9
napadaju se i supermodovi pa onda oni govore kako ne mogu. (pri ovome ne mislim da je glupost lindin tekst nego da se i ona kao bivsi supermoderator mora da brani)
Ovde nema ko sta da se brani.
Krstarica garantuje privatnost svakom korisniku.
O svemu ostalom je smesno i diskutovati.
Znaci da podvucem jednom za sva vremena. Ni administratori ne mogu da pristupe privatnoj posti. Sam softver blokira tu mogucnost upravo zbog zastite privatnosti korisnika. To sto mozda negde postoji neki patch koji je pitanje i da li radi ne znaci da je instaliran i ovde.
Odgovorno tvrdim da administratori nemaju pristup privatnoj posti a ko mi ne veruje moze slobodno da podnese tuzbu i lako cu dokazati da sam u pravu.
Svi oni koji iznose neistine bi prvo mogli da kazu odakle im pravo da tako javno iznose nesto sta nije tacno. Verovatno po teoriji "lupajte usta da niste pusta" Bez dokaza iznositi ovako krupne neistine i lazi je dno dna ljudske psihe.

Ajnstajn je jednom prilikom rekao
Beskonacan je samo svemir i ljudska glupost.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back