zelim kucu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima jedna staford zenka na ulici vec mesecima je sa lokalcima...ima nesto vise od godinu dana...luda kao struja ,stalno se jurca sa klincima ,oni joj skacu po glavi ona sva sretna :)
Bela je skroz ima samo neku straftu na dupetu i na uvetu...e sad,ona nije u mom kraju nego kod mog drugara,i on je hrani i sve ali nikako da mi je uslika...molila sam ga da to odradi danas sutra (doduse po ko zna koji put ali :evil:) ako si zainteresovana sescu mu na kicmu da to uradi,pa da je usvojis ako zelis...

nasla sam kucu, HVALA svima puno koji su pomogli, hvala puno! momak mi je kupio boxera, Lunu, tigrastu, predivna je! ja sam presretna, igramo se stalno, ona samo jurca i grize sneg, valda joj je to zabavno! :D:D:D pozdrav svima!

Ima jedna staford zenka na ulici vec mesecima je sa lokalcima...ima nesto vise od godinu dana...luda kao struja ,stalno se jurca sa klincima ,oni joj skacu po glavi ona sva sretna :)
Bela je skroz ima samo neku straftu na dupetu i na uvetu...e sad,ona nije u mom kraju nego kod mog drugara,i on je hrani i sve ali nikako da mi je uslika...molila sam ga da to odradi danas sutra (doduse po ko zna koji put ali :evil:) ako si zainteresovana sescu mu na kicmu da to uradi,pa da je usvojis ako zelis...

Nemoj džabe da se trudiš, možeš odmah po dva posta da provališ strukturu ljudi...ko hoće rasno, neće sa ulice, inače bi se i sami potrudili da prozuje i pronađu šta im treba ili udome bilo kog jadnička. Na žalost ovde je mnogo foliranata, a mi trošimo snagu i energiju na njih....pre ili kasnije se odaju....

U svakom sl. slikajte tu kucu, možda se zaista nađe neki pravi ljubitelj, pa i ona nađe dom.

Ako imaš vremena, napiš da je prodaješ i slikaj je u kućnom ambijentu, pa ćeš videti kako će pohrliti....nego za isto kuče sa ulice :dontunderstand:

nije tacno to o cemu pricas boledora, ja sam trazila kucu na ulici, svuda, cak sam i drugarima rekla sta je i kako! u zivotu sam usvojila preko 50 kuca i maca i poklanjala ih tek kad su negovani i zdravi. ne vidim u cemu je tvoja potreba da govoris da je bilo ko folirant, samo ti radi tvoj posao, ako ga imas, ja svoj radim, i opet nemoj se ljutiti, nema mesta za to na ovoj temi. neka misli ko sta hoce, moj svet ostaje meni! poz svima pa i onima koji su se maloooo umorili od zivota cini mi se... kiz :D

nije tacno to o cemu pricas boledora, ja sam trazila kucu na ulici, svuda, cak sam i drugarima rekla sta je i kako! u zivotu sam usvojila preko 50 kuca i maca i poklanjala ih tek kad su negovani i zdravi. ne vidim u cemu je tvoja potreba da govoris da je bilo ko folirant, samo ti radi tvoj posao, ako ga imas, ja svoj radim, i opet nemoj se ljutiti, nema mesta za to na ovoj temi. neka misli ko sta hoce, moj svet ostaje meni! poz svima pa i onima koji su se maloooo umorili od zivota cini mi se... kiz :D

Umorna, ne od života, već od foliranata kojih je sve više i više! :whistling:

evo to su moja Luna I Mile!

Prilozi

• DSC00792.JPG
    DSC00792.JPG
    61,4 KB · Pregleda: 15
  • DSC00768.JPG
    DSC00768.JPG
    36,9 KB · Pregleda: 11
Пошто си добила куцу ова тема иде под кључ а ако хоћеш, можеш да отвориш тему о својим љубимцима на пдф ФОТО АЛБУМИ. Сретно!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back