zelim da ti pokazem koliko te volim

Uspavana Lepotica24:
e ajde da pokusamo ovako, (nadam se da ova tema vec nije bila)!!! Poznato je da ljudi kada vole cesto rade i neke lude stvari, sve da bi usrecili osobu kojoj su poklonili svoje "srce" e sad da cujemo sta je to najlepse i najludje sto ste priredili osobi koju volite (nemora da bude iz sadasnje veze moze i iz bivsih)!!!!!!
Najlepše je bio njen osmeh koji mi je poklanjala u svakom momentu,a najluđe pa to što sam mislio da će ta ljubav potrajati :roll:

Uspavana Lepotica24:
e ajde da pokusamo ovako, (nadam se da ova tema vec nije bila)!!! Poznato je da ljudi kada vole cesto rade i neke lude stvari, sve da bi usrecili osobu kojoj su poklonili svoje "srce" e sad da cujemo sta je to najlepse i najludje sto ste priredili osobi koju volite (nemora da bude iz sadasnje veze moze i iz bivsih)!!!!!!
Poklonila sam joj svoju nevinost.....

eclipse:
hm.....bilo je to pre neznam koliko,ali i nije odavno......napunio sam kadu sa mlekom i u to mleko sam stavio latice ruzapozvao sam svoju voljenu.....i nakon malo caskanja i romantike,kao sto je i red pred sam cin vodjenja ljubavi,dovukli smo se do kupatila,kad sam otvorio vrata,ugledala kadu i svece koje su tinjale u mraku,ostala je bez teksta...........i bilo je predivno......i bilo je.....preskupo!!!!!!!jel ja...nikada ne pitam koliko kosta,samo da je lepo.....

a ostavio sam je par dana kasnije,opet iz nekog mog hira kao i uvek....i sada....spava,spava,spava,tako izgubljena......verovatno pored nekog drugog,ali to nece nikada zaboraviti......

ma nek ide zivot......

... nek ide..
Mislila sam da su ovakvi ljudi izumrli...
onda sam procitala i ostale postove...
i skapirala da su ipak izumrli...

eclipse:
hm.....bilo je to pre neznam koliko,ali i nije odavno......napunio sam kadu sa mlekom i u to mleko sam stavio latice ruza pozvao sam svoju voljenu.....i nakon malo caskanja i romantike,kao sto je i red pred sam cin vodjenja ljubavi,dovukli smo se do kupatila,kad sam otvorio vrata,ugledala kadu i svece koje su tinjale u mraku,ostala je bez teksta...........i bilo je predivno......i bilo je.....preskupo!!!!!!!jel ja...nikada ne pitam koliko kosta,samo da je lepo.....

a ostavio sam je par dana kasnije,opet iz nekog mog hira kao i uvek....i sada....spava,spava,spava,tako izgubljena......verovatno pored nekog drugog,ali to nece nikada zaboraviti......

ma nek ide zivot......
Pa, kada si od te silne exotike, postao skroz nepraktičan !!! Da si to mleko sa ružama, što se usirilo od vas dvoje, lepo raskrčmio kao : voćni - specijal jogurt, mogao si izvaditi barem pola troška !!! :shock:

Jednom prilikom, dan pre njenog rodjendana, culi smo se telefonom i pozvala me je u svoj stan da casti za rodjendan. Salili smo se na temu rodjendanske torte jer je ona meni za rodjendan napravila tortu koja je bila prelepa pa me je pitala kad cu ja njoj tako nesto da napravim. Ja joj rekoh sutra a ona se slatko nasmeja i zaboravi na to. Elem ja se nisam salio i napravio sam tortu sa piskotama koja je veoma slatka i brzo se pravi. Zivce sam pokidao dok sam je pravio i ukrasavao i na kraju bas i nije ispala kako sam ocekivao.
Nikad ranije nisam sam pravio tortu jer je uvek ona bila glavna za to a ja sam asistirao. U svakom slucaju uzmem ja tortu, popnem se do njenih vrata u zgradi, zazvonim i ona otvara. Osmeh joj preko celog lica. Ne moze da veruje svojim ocima. Sto je najzesce torta uopste nije bila losa. Brzo smo je smazali. Nikad nesto slicno nije dozivela. A za taj trenutak kada vidis voljenu osobu iskreno presrecnu i iznenadjenu vredi ziveti!

bloodnick:
Jednom prilikom, dan pre njenog rodjendana, culi smo se telefonom i pozvala me je u svoj stan da casti za rodjendan. Salili smo se na temu rodjendanske torte jer je ona meni za rodjendan napravila tortu koja je bila prelepa pa me je pitala kad cu ja njoj tako nesto da napravim. Ja joj rekoh sutra a ona se slatko nasmeja i zaboravi na to. Elem ja se nisam salio i napravio sam tortu sa piskotama koja je veoma slatka i brzo se pravi. Zivce sam pokidao dok sam je pravio i ukrasavao i na kraju bas i nije ispala kako sam ocekivao.
Nikad ranije nisam sam pravio tortu jer je uvek ona bila glavna za to a ja sam asistirao. U svakom slucaju uzmem ja tortu, popnem se do njenih vrata u zgradi, zazvonim i ona otvara. Osmeh joj preko celog lica. Ne moze da veruje svojim ocima. Sto je najzesce torta uopste nije bila losa. Brzo smo je smazali. Nikad nesto slicno nije dozivela. A za taj trenutak kada vidis voljenu osobu iskreno presrecnu i iznenadjenu vredi ziveti!
Malo je ljudi koji ovako razmisljaju (posebno za poslednju recenicu) tako malo treba da nekoga usrecimo, vecina i ne proba i samo pominju pare, kola...

Back