Zelim back to USA!

klika:
Nema tu mnogo prenemaganja, osetljivo ili ne, ovde je stvar jasna, zelis da se dokopas USA, ok, razumem te. Ovo u vezi braka je jedna od mogucih varijanti, ako mozes da je odradis, odlicno, samo nije to bas tako jednostavno kao sto na prvi pogled zvuci, izvodljivo u svakom slucaju jeste.

Ako si toliko osetvljiva na kojekakve komentare, sto onda postavljas post? Da li zelis da ti pricamo ono sto bi zelela da cujes, nekakve bajke i price za malu decu ili stvari onakve kakve jestu? Od laganja nema neke koristi.
Nemoj sve ovo sto citas da shvatas suvise licno.
Mene je zivotno iskustvo naucilo da razmisljam i da budem pragmatican u datoj situaciji. Ne javljam se na teme samo da bih nesto pisao vec da dam savet, da li iz licnog ili iskustva prijatelja i poznanika.

Ako vec hoces da skrenes temu u nekom drugom pravcu, pa probaj ponovo na semu Work&Travel ili Au pair, da dobijes nekako vizu na recimo godinu dana, pa onda tamo pokusaj nesto da uradis.

Da, u pravu si...Potpuno,potpuno,potpuno. Ali princeze veruju u bajke, po prirodi stvari :)

Serbian Princess:
Uzmi me, uzmi me, spasi me, bicu ti zahvalna do groba, kuvacu ti ajvar i sarmu do smrti :) :) :)

Do smrti..hmm..mora da kuvas sarmu s misomorom..l :D ;) A i ajvar oduzima dosta vremena :D

Neznam kolko si stara(ovo princeza me tera da sumnjam da imas "punoo" god :D ),ali bila si ovde i znas da udaja ni malo nije jednostavna kao sto izgleda,do dushe nije nemoguca,i to bih nekako ostavila kao neku ako -naleti opciju.
Ja sam dosla kao au pair, jer je u mojim godinama to bila najbolja opcija(bila sam i tad prestara,citavih 19 :D ),godinu dana zrtvovanja i evo me tamo gde sam oduvek zelela da budem.
Ako ne to,onda opet preko W&T programa,znas i sama da ti je sve drugo mnogo komplikovanije.Ima nade,u svakom slucaju,ne ocajavaj.

nina_lion:
Ju,ako i uzivo takav sexy pogled imas ko na slic(k)i i mene bi mogao odmah da usvojis... :D

mislim da Alex de Large...iliti Malcolm McDowell...odavno nema takav pogled...malcice je ostario od 1971...mada sredicemo preko veze...ovi engleski starci vole piletinu...

macd16a.jpg

macd16.jpg

Ma nije valjda da to nisi ti na slici?! :shock: :D :D :p Pih ,steta prava..ponadah se ja,dobar dasa nudi usvajanje pa da se prijavim na konkurs... ;)
Cenim sto hoces da pomognes i nadjes mi vezu da me dasa sa slike gleda ovako,makar i kroz "dno od krigle".Kamo srece da je poceo da stari 1971 a ne od 1943...de bi nam bio kraj... :p

Nisam bas tinejdzerka, ali mozda sam malo...neozbiljna :)
Tebi svaka cast. A jesi isla na koledz tamo?

nina_lion:
Do smrti..hmm..mora da kuvas sarmu s misomorom..l :D ;) A i ajvar oduzima dosta vremena :D

Neznam kolko si stara(ovo princeza me tera da sumnjam da imas "punoo" god :D ),ali bila si ovde i znas da udaja ni malo nije jednostavna kao sto izgleda,do dushe nije nemoguca,i to bih nekako ostavila kao neku ako -naleti opciju.
Ja sam dosla kao au pair, jer je u mojim godinama to bila najbolja opcija(bila sam i tad prestara,citavih 19 :D ),godinu dana zrtvovanja i evo me tamo gde sam oduvek zelela da budem.
Ako ne to,onda opet preko W&T programa,znas i sama da ti je sve drugo mnogo komplikovanije.Ima nade,u svakom slucaju,ne ocajavaj.

nina_lion:
Ti se malo zrtvuj 'vamo na Plutonu,ne ide nam biznis pa cemo nevidjeno da propadnemo :p

ostlonio sam se na tebe :-D
vec radimo dosta zajedno..verujem ti,a i pokupio sam kajmak,secas se kako su navalili :wink: sad cu ja da ti posaljem jos gostiju,...dobar glas ,daleko se cuje

malo sam zauzet sada...mozda se i zenim..i to sa princezom :lol:
mislim :roll: dolazicu ja,..mogu ja na obe strane :grin:

Serbian Princess:
Nisam bas tinejdzerka, ali mozda sam malo...neozbiljna :)
Tebi svaka cast. A jesi isla na koledz tamo?

Pa nisam dosla neznam ni ja kad tako davno :D da steknem osnovu da zavrsim ono sto me zanima :-( :-( .Skoro sam se otresla ovog au pair sra :twisted: ..programa tako da sam trenutno u procesu organizovanja svog zivota i pripremema za nesto pametnije jer cekam neke papirice da mi stignu.Imam planove,ali trebam da budem malo strpljiva.
Sto se college-a tice,pasce u buducnosti,blizoj ili daljoj od mene zavisi.
Sto se neozbiljnosti tice,otvaram klub fanova,zainteresovana? ;)

nina_lion:
Pa nisam dosla neznam ni ja kad tako davno :D da steknem osnovu da zavrsim ono sto me zanima :-( :-( .Skoro sam se otresla ovog au pair sra :twisted: ..programa tako da sam trenutno u procesu organizovanja svog zivota i pripremema za nesto pametnije jer cekam neke papirice da mi stignu.Imam planove,ali trebam da budem malo strpljiva.
Sto se college-a tice,pasce u buducnosti,blizoj ili daljoj od mene zavisi.
Sto se neozbiljnosti tice,otvaram klub fanova,zainteresovana? ;)

:) :) :)

Back