Vedastus
Početnik
- Poruka
- 12
Planiram selidbu u Železnik, da li je to dobra ideja? Pošto sam našao baš dobre nekretnine tu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zavisi da li zivis sam/a, porodicno, da li radis u centru negde, sta ti konkretno treba, imas li dece koji idu u skolu, ides li gradskim prevozom i sl.Planiram selidbu u Železnik, da li je to dobra ideja? Pošto sam našao baš dobre nekretnine tu.
Porodicno, ne bih radio u centru ali bi mi dete tamo u gimnaziju, idem gradskim, tj oslanjam se na njega
prevoz moze biti sjeban jer nije redovan (sto dalje govori da i kad ga ima budu guzve) ali to vazi za svako naselje na periferiji pa se to skoro i ne moze izbeci. mada kad se uhodas nije problem ali treba ti skrenuti paznju na to. prednost je sto za razliku od nekih naselja ne moras ici van njega za obavljanje stvari, s obzirom da je prilicno "samoizdrzavajuce" - ima svoje pijace, supermarkete, salone lepote, sportsku halu, dom zdravlja...i sve se moze peske obici.Porodicno, ne bih radio u centru ali bi mi dete tamo u gimnaziju, idem gradskim, tj oslanjam se na njega
Zeleznik uopste nije dobro organizovan.prevoz moze biti sjeban jer nije redovan (sto dalje govori da i kad ga ima budu guzve) ali to vazi za svako naselje na periferiji pa se to skoro i ne moze izbeci. mada kad se uhodas nije problem ali treba ti skrenuti paznju na to. prednost je sto za razliku od nekih naselja ne moras ici van njega za obavljanje stvari, s obzirom da je prilicno "samoizdrzavajuce" - ima svoje pijace, supermarkete, salone lepote, sportsku halu, dom zdravlja...i sve se moze peske obici.
prednost je i to sto je mirno u smislu da nema buke bar sam ja tako cuo utiske nisam iz zeleznika. a za to kakvi su ljudi i sl. ne bih znao.
Nije problem saobracaj vec organizacija zivota u Zelezniku.Stan koji sam nasao je tacno ispred stanice 4 linije, a jedna od njih, 88, ide svakih 5 minuta tako da mislim da nije veliki problem sa saobracajem. Pogledacu cega ima u Sremcici.
Stan koji sam nasao je tacno ispred stanice 4 linije, a jedna od njih, 88, ide svakih 5 minuta tako da mislim da nije veliki problem sa saobracajem. Pogledacu cega ima u Sremcici.
vidikovac bi bio moj izborA koja bi ste mi naselja preporucili? Voleo bih da bude mirno, da ima redovan saobraćaj.
Ja bih kucu preporucio gde god isao,za razliku cene od stana kupis auto ali nije moranjeA koja bi ste mi naselja preporucili? Voleo bih da bude mirno, da ima redovan saobraćaj.
A koja bi ste mi naselja preporucili? Voleo bih da bude mirno, da ima redovan saobraćaj.
Vidikovac je sada skup. Oko 1000 evra/m2, i više za uknjžen stan.vidikovac bi bio moj izbor
steta sto je uvek krkljanac na pancevackom mostu, i to nije daleko od grada, a nekretnine su povoljne
znam, uglavnom je svuda skupoVidikovac je sada skup. Oko 1000 evra/m2, i više za uknjžen stan.
On bi nešto jeftinije
Borča je stigla do 1000, Krnjača je ispod 1000 , nije uknjiženo, nema kanalizaciju, Ledine prešle 1000.znam, uglavnom je svuda skupo
nesto jeftinije su samo borca, zeleznik....
Borča je stigla do 1000, Krnjača je ispod 1000 , nije uknjiženo, nema kanalizaciju, Ledine prešle 1000.
Ostaje mu Zemun Polje i Batajnica
redovno pratim, ali nista jeftinije ne nadjoh....molim te, ako vidis nesto, pusti mi link za prvomajsku me zanima uknjizen stanАлтина, насеље Галеника, Првомајска...Има у Земуну доста јефтинијих локација. А линија има баш доста, добро је повезано.