Šta je to?
Neka "kolagen" poslastica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je to?
Neka "kolagen" poslastica?
https://www.danas.rs/zivot/recepti/sumpfnudle-jedan-od-omiljenih-slatkih-glavnih-jela-vojvodjana/Šta je to? Prvi put čujem.
Nudle? To je stvarno grozno. Bar ove kupovne su užast!
Testo kao za gumboce. Nisam jela šufnudle.https://www.danas.rs/zivot/recepti/sumpfnudle-jedan-od-omiljenih-slatkih-glavnih-jela-vojvodjana/
Ja ih jeo uz čaj kao slatkiš.
Da, isto. Samo nema knedli, liči na prstiće.Testo kao za gumboce. Nisam jela šufnudle.
To sam jela,...neko testo sa šljivama.Testo kao za gumboce. Nisam jela šufnudle.
Krompir je potpuno neutralan po ukusu, svašta od njega možeš napraviti....Kako može biti slatko ( poslastica), kad se pravi od krompira? Eh,...bože svašta. Koji krompir ide, slatki?
Kao i ovo testo sa šljivama, ICH ne ide.
Kao i sitni sir, neslan....pošećeriš i napraviš čizkejk...Kako može biti slatko ( poslastica), kad se pravi od krompira? Eh,...bože svašta. Koji krompir ide, slatki?
Kao i ovo testo sa šljivama, ICH ne ide.
Da,...kao i goveđi želatin, kad se stegne ( ide u slatkiše).Krompir je potpuno neutralan po ukusu, svašta od njega možeš napraviti....
Ok,..sir i pavlaka ide u slatkiše. Za krompir prvi put čujem.Kao i sitni sir, neslan....pošećeriš i napraviš čizkejk...![]()
Nasuvo s krompiromŠufnudle je isto testo kao za gomboce. Samo se ništa ne stavlja u njih i može biti slano ili slatko. Uglavnom je sve navedeno namenjeno za dane posta, sreda i petak. Za mene, omiljeno jelo je paradajz čorba, nasuvo sa krompirom i zelena salata.
Nemoj sad preterivatiDa,...kao i goveđi želatin, kad se stegne ( ide u slatkiše).
Jedete li i voćnu salatu sa krompirom?![]()
Moraću da probam,...možda je ok.Nemoj sad preterivati![]()
eto ti šta je VIP član.... sve zna..... nema gde je tanka.... lepo vospitana.... promućurna.... uvek doterana.... frizura sređena, nokti isturpijani.... nizak holesterol... ne jede masno....Žele bombone se ne prave sa kolagenom nego da agar agarom a to je morska alga.
Gumene bombone se prave sa goveđim želatinom.
Onda ti nisi bila na nekom ručku u ŠumadijiSamo čorbe i jedem,...samo ljudi iz Vojvodine jedu supe.
I prave knedle.
Evo ako može poklanjam ti VIP status. Meni apsolutno ništa ne znači a vidim da tebe boli pa copy-paste ,ove poruke prosleđuješ, svima koji imaju tzv status.eto ti šta je VIP član.... sve zna..... nema gde je tanka.... lepo vospitana.... promućurna.... uvek doterana.... frizura sređena, nokti isturpijani.... nizak holesterol... ne jede masno....
Pu-pu, daleko bilo.... ne želim vip status... njega mogu da dobiju samo oni forumaši koji nisu zgrešili, nevini, koji nisu kažnjavani..... ja sam ti imao i C1, C2 i C3 kazne..... psujem ko kočijaš.... spamujem... otvaram besmislene teme.... mutim vodu.... jedem masnu hranu... ločem pivo... pa ne ide da ja budem vip.... neki red mora da se zna....Evo ako može poklanjam ti VIP status. Meni apsolutno ništa ne znači a vidim da tebe boli pa copy-paste ,ove poruke prosleđuješ, svima koji imaju tzv status.
A informaciju o kolagenu vs agar-agaru zna svako ko čita specifikacije onog što jede .
Jesam, kako ne...rođaka je studirala u Kg-u. Bila sam uzduž i popreko svuda po Šumadiji, samo sada već odavno.Onda ti nisi bila na nekom ručku u Šumadijikad moja baba razvije koru za supu preko celog stola i isecka je u rezance, njamm. Inače, knedle sam konačno naučila da pravim da ne budu premeke ili pretvrde pre par godina
![]()
Ok,...to je onda "vegan" varijanta sa žele bonbonama.Žele bombone se ne prave sa kolagenom nego da agar agarom a to je morska alga.
Gumene bombone se prave sa goveđim želatinom.