Žele bombone

Prilozi

• IMG_2288.jpeg
    IMG_2288.jpeg
    46,3 KB · Pregleda: 5
eto ti šta je VIP član.... sve zna..... nema gde je tanka.... lepo vospitana.... promućurna.... uvek doterana.... frizura sređena, nokti isturpijani.... nizak holesterol... ne jede masno....
Evo ako može poklanjam ti VIP status. Meni apsolutno ništa ne znači a vidim da tebe boli pa copy-paste ,ove poruke prosleđuješ, svima koji imaju tzv status.
A informaciju o kolagenu vs agar-agaru zna svako ko čita specifikacije onog što jede .

Evo ako može poklanjam ti VIP status. Meni apsolutno ništa ne znači a vidim da tebe boli pa copy-paste ,ove poruke prosleđuješ, svima koji imaju tzv status.
A informaciju o kolagenu vs agar-agaru zna svako ko čita specifikacije onog što jede .
Pu-pu, daleko bilo.... ne želim vip status... njega mogu da dobiju samo oni forumaši koji nisu zgrešili, nevini, koji nisu kažnjavani..... ja sam ti imao i C1, C2 i C3 kazne..... psujem ko kočijaš.... spamujem... otvaram besmislene teme.... mutim vodu.... jedem masnu hranu... ločem pivo... pa ne ide da ja budem vip.... neki red mora da se zna....

Back