Плазма Obećava Poruka 90 23.06.2015. u 03:54 - Zejtin umesto dizela? #26 Znam lika koji vozi na zejtin, ne znam koliko sipa dizela. Ja se ne bih usudio...
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.640 23.06.2015. u 05:23 - Zejtin umesto dizela? #27 niko da kaze koi je najbolji sunce,dijamant,imal vitala
aleksandarhakler1992 Domaćin Poruka 3.797 08.07.2015. u 11:55 - Zejtin umesto dizela? #29 cuo sam da onaj stari mercedes 190D odlicno ide na zejtin. procedjeni zejtin.
Тихи Starosedelac Banovan Poruka 184.243 08.07.2015. u 12:32 - Zejtin umesto dizela? #30 znate sta sam ja jos cuo. Cuo sam da se ovaj domaci srpski dizel kod nas PRAVI I to znate kako. Uzmu ljudi kupuju od pecenjara mocu , tj svinjsku masnocu pa to sve miksaju sa jednim delom dizela zejtina i baznog ulja/razredjivaca
znate sta sam ja jos cuo. Cuo sam da se ovaj domaci srpski dizel kod nas PRAVI I to znate kako. Uzmu ljudi kupuju od pecenjara mocu , tj svinjsku masnocu pa to sve miksaju sa jednim delom dizela zejtina i baznog ulja/razredjivaca
ScipioAfricanus Stara legenda Poruka 93.720 17.07.2015. u 15:25 - Zejtin umesto dizela? #31 kalin62: koje veze ima turbina - zejtin - - - - - - - - - - primer golf 2 , zejtin visemu prija nego evrodizel Kliknite za proširenje... A to je pokazalo koje istrazivanje? - - - - - - - - - - Тихи: znate sta sam ja jos cuo. Cuo sam da se ovaj domaci srpski dizel kod nas PRAVI I to znate kako. Uzmu ljudi kupuju od pecenjara mocu , tj svinjsku masnocu pa to sve miksaju sa jednim delom dizela zejtina i baznog ulja/razredjivaca Kliknite za proširenje...
kalin62: koje veze ima turbina - zejtin - - - - - - - - - - primer golf 2 , zejtin visemu prija nego evrodizel Kliknite za proširenje... A to je pokazalo koje istrazivanje? - - - - - - - - - - Тихи: znate sta sam ja jos cuo. Cuo sam da se ovaj domaci srpski dizel kod nas PRAVI I to znate kako. Uzmu ljudi kupuju od pecenjara mocu , tj svinjsku masnocu pa to sve miksaju sa jednim delom dizela zejtina i baznog ulja/razredjivaca Kliknite za proširenje...