zeitgeist the movie

jel taj rockfeller bio Židov ?

malo gledajte karte poznatih Židova i vidjeti ćete da imaju uvijek nešto u 12 polju i da imaju dobrog merkrua i jupiter = novac, a povezano sa 12 poljem = tajna kontrola.

PA 90 % prebogatih ljudi na svetu su Jevreji , razu da su to ljudi koji pripadaju BullRasi tzv.
birovoj rasi koja je velicana u Starom egiptu i kojoj su faraoni i pribadali. Cilj im je bogatstvo, materijalisti su po svojoj prirodi i simbol im je Bik i onaj hevimetal, i rock znak rukom bikove glave a povezani su u najvise vrhove masonerije, iluminate i cine 100% vlade USA genetski su povezani nekim linijama i drze vlast usa pokolenjima u nazad i drugih vlada sveta. Uglavnom pocezani u tajna drustva tzv. vladara iz senke. Cine ih i brojne poznate face iz sveta filma, muzike itd. Ima na tubu film sa Elizaber Tejlor, Bill klinktonom, Busem i mnogim sa tako podignutom rukom u znak pripadnika Bull rase.
Opkoljeni smo - Gotovo je!

Baaaaa... Immph ti nam trebas, na tebe smo bacili oko... :sad2:

A film zeitgeist je vrh!
Ali nije mi jasno ko ga fura al ovaj film gore pomenuti sa youtuba o tzv Bull rasi fura New Age, e, sad imaju istu filozofiju vezanu za opkoljenost ali se ne slazu bas po pitanju religije. Pa sam malo zbunjena, ko gura "Zeitgeist" ovi prozvani sigurno nisu :think:

:

Sta :eek::cry: ... ja ... ?

I ja sam gledao Nephilim rising , tek me je posle toga bilo strah , posle toga ovaj zeitgeist mi je ono(ne kazem da me nije bilo strah xD , tako sam se ukocio posle gledanja i trebalo mi je vremena da se pomerim xD , pa kad stave strasnu muziku i pricaju tim tonom nije ni cudo , a ja to tako duboko i stresno prozivim xD , uglavnom nije mi nista sada xD , moraju tako time da preuvelicaju malo i stvaraju histeriju :lol: ) ... imalo osnova ili ne, meni su svi ti dokumentarci strasni xD zbog gore pomenutih efekata ... Btw , video sam juce kako izgleda Rockefeller prvi put ... gadan je xD ... 8) :-o :o

Poslednja izmena:
PA 90 % prebogatih ljudi na svetu su Jevreji , razu da su to ljudi koji pripadaju BullRasi tzv.
birovoj rasi koja je velicana u Starom egiptu i kojoj su faraoni i pribadali. Cilj im je bogatstvo, materijalisti su po svojoj prirodi i simbol im je Bik i onaj hevimetal, i rock znak rukom bikove glave a povezani su u najvise vrhove masonerije, iluminate i cine 100% vlade USA genetski su povezani nekim linijama i drze vlast usa pokolenjima u nazad i drugih vlada sveta. Uglavnom pocezani u tajna drustva tzv. vladara iz senke. Cine ih i brojne poznate face iz sveta filma, muzike itd. Ima na tubu film sa Elizaber Tejlor, Bill klinktonom, Busem i mnogim sa tako podignutom rukom u znak pripadnika Bull rase.

B

Ne dok sam ja ovde. Ako nisi znala taj znak bika je u stvari maskota njihovog fakulteta - Dzordztaun Univerziteta

A film zeitgeist je vrh!
Ali nije mi jasno ko ga fura al ovaj film gore pomenuti sa youtuba o tzv Bull rasi fura New Age, e, sad imaju istu filozofiju vezanu za opkoljenost ali se ne slazu bas po pitanju religije. Pa sam malo zbunjena, ko gura "Zeitgeist" ovi prozvani sigurno nisu :think:

no no no :nono: A sta je Kondoliza Rajs? ima masa drugih u vladi koji nisu jevreji

Film je zanimljiv....pogotovo ovo o 11.09. .... rodjena sam na taj dan pa me zanimalo, posebno kako onoliku zgradu da obori avion, a da ona pri tome ne padne iskosa nego se slozi u prah! I laiku je jasno da je morala biti minirana kao kod planskog rusenja....film je za obavezno pogledati!

Ja sam fascinirana, i to ne samo filmom, vec i brojem ljudi koji ga je odgledao.

Svet ima sanse da opstane zahvaljujuci nama koji gledamo svet i iz drugog ugla, a ne iz onog koji nam je "serviran"

Iznenadili ste me ljudi, a to je tesko uciniti :ok:

Koliko vidim dosta vas je pogledao ovaj film, koji je po meni vrh vrhova... Ali, nisam video da je iko spomenuo dastavak tj. drugi film zeitgeist the movie 2... Obavezno ga pogledajte film je odlican meni se dopao... Prica o monetarnom sistremu u americi i o prevarama u poreskom sistemu... a posebno mi se dopalo to shtu su na kraju filma davali savete kako da se borimo proti svetske oligarhije tj. najuticajnijih ljudi na svetu... Obavezno pogledajte, pa bi vas molio da iznesete neka svoja mishljenja... :)

Ja sam ga odgledao. Inace ti filmovi mogu da budu depresivni u 3 lepe. Dobro su uradjeni, ali kada previse preokupiras mozak sa problemima, ti vidis samo problem, mislis o problemu i osecas problem. Ja bih ti naprimer preporucio The Secret ili The Compass filmove da odgledas.

Sto se tice Zeitgeista 2, besmislena mi je ideja o novcu, da se zameni. Jer jednostavno to nije moguce. Novac je tu da nam olaksa zivot, da nam olaksa transakciju/razmenu.
Novac je pokazatelj i nagrada za pruzenu uslugu. Ako imas malo novca ili uopste nemas verovatno ne obezbedjujes velik nivo usluga.

Sto se tice Zeitgeista 2, besmislena mi je ideja o novcu, da se zameni. Jer jednostavno to nije moguce. Novac je tu da nam olaksa zivot, da nam olaksa transakciju/razmenu.
Novac je pokazatelj i nagrada za pruzenu uslugu. Ako imas malo novca ili uopste nemas verovatno ne obezbedjujes velik nivo usluga.

Istina je da je novac tu da olaksa stvari, ali otkada su banke pocele organizovano da rade sa ciljem da od nas naprave robove pocela je zbrka ... novac je postajao mnogo pre toga ... oni su samo zeleli da ga zloupotrebe i nacine ljude kompletno zavisnim od njega kako bi stekli kontrolu nad nama, a to su uradili tako sto su stvorili taj sistem ...

Slazem se sa tobom i ne zelim da kazem da nije moguce ali bice VEOMA tesko razbiti takav sistem.
Slicnu pricu za ovo imate u animiranom filmu Money as Debt

The Rock:
The secret sam pogledao, a kakav je ovaj The compass nikad cuo za njega... Mozesh li malo da mi ispricash?
Iskreno da ti kazem, ja vise preferiram knjige, pogotovo seminare. Jer je mnogo dublje i zanimljivije. Sto se tice kompasa, mozes videti na youtube ili na google. Neki predavaci sa secreta su i na kompasu, ali radi se o drugim stvarima.

Back