metacortex
Gost
- Poruka
- 785
Sta mislite o ovim idejama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U svetu valjda nema budala koje bi bile protiv novih tehnologija i novih,neogranicenih kolicina energije koje nece zagadjivati Planetu?...
Hmmm, pa ako bi te nove ili stare tehnologije ugrozile profitiranje na iskoristavanju ogranicenih resursa, mozda bi neki i bili malo protiv.
Samo ako su u pitanju budale, sto ne iskljucujem, jer prema onome sto ovaj projekat kaze- svi ce imati sve sto zele, pa tako i oni gramzivci.
A šta ako smo mi tako već kontrolisani od samog iskona? Recimo od Boga.Одгледао сам га и могу да кажем да је моје мишљење да је то једна велика манипулација људима.
У доста истине упаковано је и доста лажи.
Шта мислим о тим идејама?
Замисли живот у једном таквом граду где је апсолутно све контролисано и надгледано. Нема приватности.
Каква би се ту индоктринација спроводила то је тек прича за себе.
Гледајући фотографије тих замишљених будућих градова следио сам се схватајући да су то у суштини велики затвори за људе.
Божија "контрола" је свима нама на спасење и добробит.A šta ako smo mi tako već kontrolisani od samog iskona? Recimo od Boga.![]()
Mislim da je ljudima važno da opstanu i po cenu opstanka svih drugih ljudi! Dok preovladava
Dobri su Cajtgajsti,
gimnazijska literatura za razvijanje kritičkog mišljenja !
Dobri su Cajtgajsti,
gimnazijska literatura za razvijanje kritičkog mišljenja !
Pa ponudi nam akademsku literaturu!
...