Zec

ivana96

Zainteresovan član
Poruka
227
Pozdrav!
Za rodjendan sam dobila zeca.Ne znam da li je kunic ili koja vec vrsta,stavicu sliku.Ima 2,5 meseca a 800g :confused: Je l to normalno? Jede puno.Je l treba da je vakcinisem ? Citala sam svasta po netu ,negde kazu ne smeju salatu,pa ne smeju nista osim sena i one njihove hrane dok ne udju u cetvrti mesec.Ako neko zna nesto detaljnije o zecevima,bila bih mu zahvalna.:)
Ovo je Zoja :))
10960088_1011172372229675_7001829660919368706_o.jpg

Pitaj clanicu Vexy ona ima kunica, mozda moze da ti pomogne

http://forum.krstarica.com/member.php/283230-Vexy

Draga nosačice zvanja moderator, pored pomenute članice a takodje nosačice iste titule tu su i hoby sajtovi sa mnoo objašnjenja

Najpre imati u vidu da je reč o skupljačima i glodarima
Prva osobina znači da će da prave štek a druga da ne trepa da imamo natrpanu gajbu.
Takodje vremenom će se upoznati medjusobno i uvažavati mnoge potrebe u skladu sa osobinama zeca.
Baš kao i ljudi - i oni imaju svoj identitet koji neće dati da im iko naruši, makar to bilo pomodarstvo po nekima.
Ja sam imao dva puta hrčka, jedan je bio kao igračka a drugi biznismen i sve što je radio radio je proračunato.
Šteta, prvi je bio omiljeniji kod ukućana pa zbog prevelikog poverenja i stradao...

- - - - - - - - - -

inače zecovi žive dugo
ali bez obzira na pufast izgled (kao i kod ostalih iz tog roda sisara) pazite se velikih zuba.
On će biti podjednako umiljat kao mačka ali i čuvarkuća kao ker - juriće na vrata kad god neko pozvoni

i što manje američke medecine (najbolje na svetu) - duže će živeti

- - - - - - - - - -

Forumas, smanji strasti :lol:

Zasto ne bi pitala Vexy, a ti ne pricaj svasta kao po obicaju.

Poštovana nosačice titule, posedovanje mezimca je širok pojam
Nekima je to trendi, a nekima strast...

images

a ja ne mogu da budem ravnodušan kada su rodenti u pitanju :D

- - - - - - - - - -

e da, valja malo prošetati zeku ako imate šumicu u blizini stanovanja
nisam imao problema se šetanjem hrčka, upoznali smo se pa je poverenje postojalo
naravno on je svaku šetnju koristio da natrpa šta mu se svidja
a onda bi demonstartivno seo i čekao da ga vratim u kavez da on to složi gde mu šta odgovara
a malo bih mu i ja pomogao sa dodatnim količinama pa kad složi šta je on našao
ja bih mu drugarski dodavao ono što sam ja nakupio, što se kaže iz ruke u šapicu

Poslednja izmena:

Back