86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Postoje knjige na tu temu, npr. "Sexual healing through Yin & Yang"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoje knjige na tu temu, npr. "Sexual healing through Yin & Yang"
Citiraj nam nešto...
Ja imam neku dr., ali ne mogu sada da je nadjem. Takodje je vezana za kinesku vestinu lecenja seksualnim pozama. Navodno svaka poza je zdravstveno korisna za pojedine unutrasnje organe i leci odredjene probleme. Zavisi i od promene ugla. Cini mi se misionarska sa isprepletenim nogama leci glavobolju; a kada ih zena podigne, savijene u kolenima jajnike... Mada, ne verujem bas u to.
Jel pao neki jutarnji seks za "dobar dan" ili samo teoretisete ovde?![]()
Izgleda da jutros nije bilo ni lecenja, ni preventive.![]()
Ja imam neku dr., ali ne mogu sada da je nadjem. Takodje je vezana za kinesku vestinu lecenja seksualnim pozama. Navodno svaka poza je zdravstveno korisna za pojedine unutrasnje organe i leci odredjene probleme. Zavisi i od promene ugla. Cini mi se misionarska sa isprepletenim nogama leci glavobolju; a kada ih zena podigne, savijene u kolenima jajnike... Mada, ne verujem bas u to.