zdravo

to nema veze sa horoskopom,ako je nekome lepo onda mu je lepo ma sta da je u horoskopu..
kao:ja sam skorpija i zato sam tako srecna u ovom trenutku,a neko je npr lav i sad se tako smara zbog toga.....

gluposti

Amandman na gorepomenut sličaj Škorpije, ma koliko to bilo izrečeno samo kao primer.

Primetila sam da Škorpije ne vole da budu srećne. One, iz nekog razloga, više vole da pate jer kad prevaziđu uzrok patnje, osećaju se kao narodni heroji (i ko se tad nađe u njihovom društvu na njega trenutno prenesu svoje osećanje sreće), ali odmah nakon toga nađu sledeći razlog da pate i onda Jovo nanovo. Poštujem to.

Međutim, amandman glasi: nema Škorpije koja je uvek srećna kao naš svetli primer Vodolije/Lava.

A ovde i pričamo o Vodoliji/Lavu, te stoga pozdrav SVIM VODOLIJAMA :D

Nestasna Ameba:
Amandman na gorepomenut sličaj Škorpije, ma koliko to bilo izrečeno samo kao primer.

Primetila sam da Škorpije ne vole da budu srećne. One, iz nekog razloga, više vole da pate jer kad prevaziđu uzrok patnje, osećaju se kao narodni heroji (i ko se tad nađe u njihovom društvu na njega trenutno prenesu svoje osećanje sreće), ali odmah nakon toga nađu sledeći razlog da pate i onda Jovo nanovo. Poštujem to.

Međutim, amandman glasi: nema Škorpije koja je uvek srećna kao naš svetli primer Vodolije/Lava.

A ovde i pričamo o Vodoliji/Lavu, te stoga pozdrav SVIM VODOLIJAMA :D
HA HA HA ODLICNO SVIDJAMI SE ALI NEBUDIMO TOLIKO SAMOLJUBIVI PA STOGA POZDRAVIMO SVE OSTALE ZNAKOVE pozdrav LAVOVIMA,RAKOVIMA,SKORPIJAMA,BIKOVIMA,BLIZANCIMA,VAGAMA,DEVICAMA
JARCEVIMA,OVNOVIMA,RIBAMA i naravno STRELCEVIMA.

Back