Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nenadbo32:ja sam vodolija-lav i pitam se imali lepse kombinacije od te jer sta god da mi se desava u zivotu meni je lepo
nenadbo32:ja sam vodolija-lav i pitam se imali lepse kombinacije od te jer sta god da mi se desava u zivotu meni je lepo
Hvala Bogu što je takoSumMer_Jam:evo ja sam skorpija i uvek sam srecna
mada znam i takve primere skorpija koje si ti navela,ali ja njima ne pripadam
Nestasna Ameba:Hvala Bogu što je takoSumMer_Jam:evo ja sam skorpija i uvek sam srecna
mada znam i takve primere skorpija koje si ti navela,ali ja njima ne pripadamDrago mi je što nisam bila u pravu :wink:
Pozdrav tebi i SVIM VODOLIJAMA![]()
Ma, O.K. Samo, imate vi Škorpije svoj fun club na Astrologiji (u koji sam se učlanila), pa se tamo pozdravljajte do mile volje :wink:SumMer_Jam:eh,najzad neko da se seti i mene da pozdravi![]()
hvala ti i pozz za tebe i SVE SKORPIJE :wink:![]()
ma odlicno, cestitam!nenadbo32:ja sam vodolija-lav i pitam se imali lepse kombinacije od te jer sta god da mi se desava u zivotu meni je lepo
HA HA HA ODLICNO SVIDJAMI SE ALI NEBUDIMO TOLIKO SAMOLJUBIVI PA STOGA POZDRAVIMO SVE OSTALE ZNAKOVE pozdrav LAVOVIMA,RAKOVIMA,SKORPIJAMA,BIKOVIMA,BLIZANCIMA,VAGAMA,DEVICAMANestasna Ameba:Amandman na gorepomenut sličaj Škorpije, ma koliko to bilo izrečeno samo kao primer.
Primetila sam da Škorpije ne vole da budu srećne. One, iz nekog razloga, više vole da pate jer kad prevaziđu uzrok patnje, osećaju se kao narodni heroji (i ko se tad nađe u njihovom društvu na njega trenutno prenesu svoje osećanje sreće), ali odmah nakon toga nađu sledeći razlog da pate i onda Jovo nanovo. Poštujem to.
Međutim, amandman glasi: nema Škorpije koja je uvek srećna kao naš svetli primer Vodolije/Lava.
A ovde i pričamo o Vodoliji/Lavu, te stoga pozdrav SVIM VODOLIJAMA![]()