gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
тачно, ја сам спонзорушаDa sam rekao da vozim BMW-a mislis da bi mi gledala u jedno slovo?
Vec ovako, odmah pomislila, dosao da se pravi pametan ni auta nema jos i nepismen, jaooooo bozeee.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
тачно, ја сам спонзорушаDa sam rekao da vozim BMW-a mislis da bi mi gledala u jedno slovo?
Vec ovako, odmah pomislila, dosao da se pravi pametan ni auta nema jos i nepismen, jaooooo bozeee.![]()
Ovako nesto?Napokon si shvatio,nekad je dovoljan samo privezak
не могу да ти кажем, права дама скупља слике и ћутиStalno te price o slikama „malog muskog spolovila“...realno, da li je to stvarno neko od vas dobio ili poslao?
Ne, vec je odmah drugaciji dozivljaj.тачно, ја сам спонзоруша
Mislim da dosta Vranjanaca tako govori...Da ne poznajemo istog coveka?!![]()
Da,bas...Stalno te price o slikama „malog muskog spolovila“...realno, da li je to stvarno neko od vas dobio ili poslao?
pa ono, da, drugačiji je doživljajNe, vec je odmah drugaciji dozivljaj.
Naravno da sam slao, u nekim situacijama mi je pomogao u nekim je odmogao ali to je zbog moje pogresne procene.Stalno te price o slikama „malog muskog spolovila“...realno, da li je to stvarno neko od vas dobio ili poslao?
pa ono, da, drugačiji je doživljaj
ko odmah kaže da vozi bmw-a sa njim ni ne ulazim u priču
не могу да ти кажем, права дама скупља слике и ћути
ako ti takvo mišljenje o meni pomaže da lakše zaspiš, okejPa da, nemas mu sta pametovati znas da ce odmah napusiti. Vec onoj sirotinji sto nema ni za taksi mozes vaditi krvna zrnca, uciti ga gramatiku jer znas da ce jadan sve istrpiti da bi dobio malo p.icke i opet je nece dobiti zakljucices da je dobar ali posto nema nista znaci da nije sposoban ni j.ebat kako treba.
Tek onako ili kroz razgovor o sexu?Naravno da sam slao, u nekim situacijama mi je pomogao u nekim je odmogao ali to je zbog moje pogresne procene.
Kako bre onako da saljem, pa nisam bolestan u mozak? Razgovor o sexu naravno, pre toga normalne slike, ako razgovor i vizuelni dozivljaj drzi paznju onda je isla slika kite. Mora postojati neka hemija, ne mozes ga nasumicno slati svima.Tek onako ili kroz razgovor o sexu?
Hahaha.ako ti takvo mišljenje o meni pomaže da lakše zaspiš, okej
Od kuda da znam, zato i pitam.Kako bre onako da saljem, pa nisam bolestan u mozak? Razgovor o sexu naravno, pre toga normalne slike, ako razgovor i vizuelni dozivljaj drzi paznju onda je isla slika kite. Mora postojati neka hemija, ne mozes ga nasumicno slati svima.
Zar takvi ne vaze za bolje u krevetu, nego ovi sto kupe ribe na auto i lovu?Pa da, nemas mu sta pametovati znas da ce odmah napusiti. Vec onoj sirotinji sto nema ni za taksi mozes vaditi krvna zrnca, uciti ga gramatiku jer znas da ce jadan sve istrpiti da bi dobio malo p.icke i opet je nece dobiti zakljucices da je dobar ali posto nema nista znaci da nije sposoban ni j.ebat kako treba.
Od kuda da znam, zato i pitam.
Zenske se zezaju da skupljaju te fotke kao slicice Sarah Key. Ne znam vise sta je sala, a sta stvarno.![]()
Znas kako, tu imas vise opcija. Onaj koji kupi ribe na auto i lovu i sve mu to obezbedii neko drugi, taj se u najvecem broju slucajeva samo k.urci. Onaj koji je to sve zaradio, pa uz svoje ostale sposobnosti koje poseduje ukljuci i lovu i auto kao sporedni deo price cisto da to posluzi svojoj svrsi a ne da to namece, e taj te sigurno nece ostaviti nepoj.ebanu, jer takvi su u vecini slucajeva napucani iskustvom i samopuzdanjem i uvek drze stvari u svojim rukama.Zar takvi ne vaze za bolje u krevetu, nego ovi sto kupe ribe na auto i lovu?Vise se trude i to?
Ili je i to tek gradska prica?
Odakle tvoja kita kod tog likaPa poslala mi devojka sa kojom sam bio u semi i ona tu sliku dobila od tog lika u vidu muvanja, a ja joj tu istu sliku slao pre. Kapiras?![]()
Neka od dama nije bila diskretna i ako sam na tome maksimalno insistirao i isto to maksimalno postovao.Odakle tvoja kita kod tog lika