zdravo, nova sam ovde

Prilozi

• CE311F84-7203-44AF-B05E-3CC94ABED718.jpeg
    CE311F84-7203-44AF-B05E-3CC94ABED718.jpeg
    43,2 KB · Pregleda: 8
pa ono, da, drugačiji je doživljaj
ko odmah kaže da vozi bmw-a sa njim ni ne ulazim u priču

Pa da, nemas mu sta pametovati znas da ce odmah napusiti. Vec onoj sirotinji sto nema ni za taksi mozes vaditi krvna zrnca, uciti ga gramatiku jer znas da ce jadan sve istrpiti da bi dobio malo p.icke i opet je nece dobiti zakljucices da je dobar ali posto nema nista znaci da nije sposoban ni j.ebat kako treba.

Pa da, nemas mu sta pametovati znas da ce odmah napusiti. Vec onoj sirotinji sto nema ni za taksi mozes vaditi krvna zrnca, uciti ga gramatiku jer znas da ce jadan sve istrpiti da bi dobio malo p.icke i opet je nece dobiti zakljucices da je dobar ali posto nema nista znaci da nije sposoban ni j.ebat kako treba.
ako ti takvo mišljenje o meni pomaže da lakše zaspiš, okej

Zar takvi ne vaze za bolje u krevetu, nego ovi sto kupe ribe na auto i lovu? :D Vise se trude i to?
Ili je i to tek gradska prica?

Od kuda da znam, zato i pitam.
Zenske se zezaju da skupljaju te fotke kao slicice Sarah Key. Ne znam vise sta je sala, a sta stvarno. :)

Sta se ovde radi, nemam pojma. Ovde nikad nista nisam slao, ne pisem mnogo i nisam redovan da bi mogao doci sa nekim na taj nivo da dodje do toga. Naletim, pisem par dana pa me nema mesecima, a to nije dovoljno za neko zblizavanje ili neku pricu gde bi se nesto moglo desiti u tom smislu.

Zar takvi ne vaze za bolje u krevetu, nego ovi sto kupe ribe na auto i lovu? :D Vise se trude i to?
Ili je i to tek gradska prica?
Znas kako, tu imas vise opcija. Onaj koji kupi ribe na auto i lovu i sve mu to obezbedii neko drugi, taj se u najvecem broju slucajeva samo k.urci. Onaj koji je to sve zaradio, pa uz svoje ostale sposobnosti koje poseduje ukljuci i lovu i auto kao sporedni deo price cisto da to posluzi svojoj svrsi a ne da to namece, e taj te sigurno nece ostaviti nepoj.ebanu, jer takvi su u vecini slucajeva napucani iskustvom i samopuzdanjem i uvek drze stvari u svojim rukama.
Tako je i sa ovim koji nemaju, postoje oni tunjavi kojima su za zivot krivi svi ostali osim njega, a on je glavni krivac jer je statican i samo kuka, e od takvog nemas nista. Takodje postoje i oni koji nemaju ali ne posustaju i trude se koliko god mogu, sa takvim ce ti seks biti sigurno bolji od onih prvih koje sam naveo sa lovom i autom koje im je neko drugi obezbedio a oni samo rodjeni da zive i nista drugo.

Back