zdravlje...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
da vas pitam kako vi stojite sa zdravljem...? pošto vas je dobar deo prevalio 4 banke ili je tu negde blizu, kada dole navedeno počinje da se javlja...?
ako nije problem može iskreno, pošto niko nema ništa od toga da li izlažete da ste 100% zdravi ili budete iskreni i napišete da imate masnoće, pritiske, trigliceride i tako to...

Poslednja izmena:
Kao dren.
Malo me vilica zeza ali sve drugo je u redu.

Inace u mojoj porodici su svi zdravi, umiru stari i po redu, ne racunam rat. Hocu da kazem da zdravlje nije moja zasluga toliko koliko dobar genetski materijal. :)

da vas pitam kako vi stojite sa zdravljem...? pošto vas je dobar deo prevalio 4 banke ili je tu negde blizu, kada dole navedeno počinje da se javlja...?
ako nije problem može iskreno, pošto niko nema ništa od toga da li izlažete da ste 100% zdravi ili budete iskreni i napišete da imate masnoće, pritiske, trigliceride i tako to...

Sve je dobro hvala bogu, osim sto sam do skoro bila dva meseca u gipsu do kolena :(

Da cuknem....kuc,kuc...sve perfektno.
Bogu fala pa sam na tatinu familiju, moj deka koji je umro u 93 (a ja najvise licim na njega od svih unucica) u zivotu nije popio tabletu, citao covek novine bez naocara i imao svoje zube. Umro bukvalno od starosti. E tako ce i Cvetka za 50-ak godina.

nedavno sam proveravala i ko i uvek u takvoj prilici, rastavljala se od zivota jedno tri dana i birala boju sanduka sebi :lol:
na kraju mi je samo falilo malo gvozdja a bila sam iscrpljena totalno, jos mi je pun frizider red bula i raznoraznih vitaminskih pakovanja. ako ja sebe preventivno ne ubijem zdravim zivotom, nece niko a masnoce i zajebancije nemaju od cega da se stvore.

fala na pitanju.skoro bila na nekim pregledima i nisam lose...teram biciklo i tako to.

a kako ti sa zdravljem?

nedavno sam proveravala i ko i uvek u takvoj prilici, rastavljala se od zivota jedno tri dana i birala boju sanduka sebi :lol:
na kraju mi je samo falilo malo gvozdja a bila sam iscrpljena totalno, jos mi je pun frizider red bula i raznoraznih vitaminskih pakovanja. ako ja sebe preventivno ne ubijem zdravim zivotom, nece niko a masnoce i zajebancije nemaju od cega da se stvore.

a sto ti je pun red bula :sad2:

- - - - - - - - - -

Zar pp ima veze sa zdravljem? Pa ja se hvalim zdravljem ko cigo konjem a niko mi ne pise, poneka reputacija i to uglavnom politicka i to je to... Nije to do zdravlja Smoki, to je do tvojih lepih noga. :)

a pa keti ti si neopustena, zato nema pp
ponovi ti onu alkoholnu epizodu, pa da vidis kako pp neces stici da obrises koliko ce da ti se puni :lol:

a sto ti je pun red bula :sad2:

- - - - - - - - - -

a pa keti ti si neopustena, zato nema pp
ponovi ti onu alkoholnu epizodu, pa da vidis kako pp neces stici da obrises koliko ce da ti se puni :lol:

Nemam kome. Doticni forumas nije vise ovde, barem ne znam da jeste. Ostatak su moji forumski prijatelji, ozbiljni, pametni ljudi illi neki koje uopste ne poznajem, kad bi im stigla onakva ili samo slicna pp mislim da bi pozvali Taba da intervenise. Ostali bi bez mene i opustene i neopusteni. Sledio bi trajni ban. :)

Nemam kome. Doticni forumas nije vise ovde, barem ne znam da jeste. Ostatak su moji forumski prijatelji, ozbiljni, pametni ljudi illi neki koje uopste ne poznajem, kad bi im stigla onakva ili samo slicna pp mislim da bi pozvali Taba da intervenise. Ostali bi bez mene i opustene i neopusteni. Sledio bi trajni ban. :)

evo ja cu da ti prosledim nickove nekih koji jedva cekaju da dobiju takve pp
mislim, poceli su da divljeju po nekim temama, pa bi mogao da ih neko smiri :lol:

evo ja cu da ti prosledim nickove nekih koji jedva cekaju da dobiju takve pp
mislim, poceli su da divljeju po nekim temama, pa bi mogao da ih neko smiri :lol:

:)

Ma ja se salim. Niti su poruke bile tako strasne niti je to bio obicni forumas, samo je eto bilo malo neuobicajeno za mene ovakvu.
A forumasi su inace dobri momci, samo malo detinjasti, ovo im je valjda jedino mesto gde to mogu biti a da se zbog toga ne postide. Ima i nekih koji su bas ekstra ljudi i za koje mi je zao sto ih ne poznajem i necu upoznati kao prijatelje i u rl.

Back