Zdravlje

difrent from others...

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.955
eee da vam prica cika difrent
znate ona babpska smaranja da ne sedite na beton,pazi oci i cuvaj zube dok ih imas,toplo se oblaci i ostale gluposti.
ma sve je to glupo dok ne predjes nekih 25 godina pa ti se obija o glavu

kad ukapiras da ti pola zuba fali,da ti otice desni zglob kada je minus,kada imas 2 crne tacke u levom i 3 u desnom oku,kada moras da nosis zastitnik za kolena kada se naprezes a sve jer se nisi obazirao na upozorenja...
ali jopet,,kakvim sam zivotom ziveo jos sam i dobar..

pojenta teme je da mi se cuvate jer docice vreme kada krenes da propadas i obijace ti se o glavu sva tvrdoglavost i zanemarivanje.

eee da vam prica cika difrent
znate ona babpska smaranja da ne sedite na beton,pazi oci i cuvaj zube dok ih imas,toplo se oblaci i ostale gluposti.
ma sve je to glupo dok ne predjes nekih 25 godina pa ti se obija o glavu

kad ukapiras da ti pola zuba fali,da ti otice desni zglob kada je minus,kada imas 2 crne tacke u levom i 3 u desnom oku,kada moras da nosis zastitnik za kolena kada se naprezes a sve jer se nisi obazirao na upozorenja...
ali jopet,,kakvim sam zivotom ziveo jos sam i dobar..

pojenta teme je da mi se cuvate jer docice vreme kada krenes da propadas i obijace ti se o glavu sva tvrdoglavost i zanemarivanje.

Au... :S Ali ono, ti se bas nimalo nisi cuvao..
sad si me naveo da malo razmislim o tome, ali ne znam kako odjednom da pocnem da obracam paznju, posebno jer ne predvidjam sebi neki dug zivot ionako, sto rece Direkt...a odakle ti te crne tacke u ocima, sta one znace?

Au... :S Ali ono, ti se bas nimalo nisi cuvao..
sad si me naveo da malo razmislim o tome, ali ne znam kako odjednom da pocnem da obracam paznju, posebno jer ne predvidjam sebi neki dug zivot ionako, sto rece Direkt...a odakle ti te crne tacke u ocima, sta one znace?

ma i moja baba je bila sa pricom: necu ja dugo. pa eto je roka preko 8 banki

tackice sam zaradio tako sto mi je uleteo metalni opiljak u oko (oci) vise puta.
msm majstoru netrebaju zastitne naocari...jelte

zglob je otisao od preforsiranja, koleno je kao sto i sama znas nedavno nastradalo.a zubi..pa recimo da sam imao pomoc pri gubitku istih :lol: :lol:

a sto se ostalog tice ja nikada nisam bio bolestan. sigurno 7 godina nemam ni knjizicu. jedino su me bockali kada sam isao na redovno pelcovanje jos kao dete,i sto sam u vojski dobio vakcinu.
glava ako me zaboli 1 u dve godine,promaja,kisa,zima nista mi ne naskodi
kost nikada nisam slomio (a po zakonima fizike je trebalo)

tkd o nije lose ;)

Poslednja izmena:

Back