Zdrav doručak

Rekao bih da sam poslednjih 10 godina u 90% slucajeva doruckovao przena jaja sa mesom i prilozima.

Poslednjih 15 dana sam presao na muesli koji ima 19% secera, mlijeko 5% secera i za dorucak unesem 30-40% dnevnog secera.

Ne znam sta je tacno nezdravo u tome?

Rekao bih da sam poslednjih 10 godina u 90% slucajeva doruckovao przena jaja sa mesom i prilozima.

Poslednjih 15 dana sam presao na muesli koji ima 19% secera, mlijeko 5% secera i za dorucak unesem 30-40% dnevnog secera.

Ne znam sta je tacno nezdravo u tome?
Да би се разградио један молекул шећера потребно је много магнезијума. Сви који једу шећер су у дефициту са магнезијумом.
Нездраво је што је природни шећер довољан за организам, нема потребе за вештачки унетим шећерима.
Мусли имају додате витамине јер им се приликом прављења све одузме. Дакле нема ту ништа од здравља, пошто је то инстант храна.

Da se ustanem u 4 sata ujutru i odem na pecanje, upecam zivu ribu, spremim je i pojedem...neko bi rekao: nije to zdravo, voda i vazduh su zagadjeni samim tim i riba nije zdrava. Ili ulje za przenje ribe je kancerogeno pa i riba dodje kancerogena.

Znam sta je bas najzdravije ali mislim da se ne isplati raditi oko toga i svoditi zivot na hraniti se maksimalno prirodno i zdravo kako bi zivio samo 2 godine vise od onoga koji doruckuje u 11h ujutru sta bilo.

Ја не доручкујем.
Неко би рекао да је то најважнији оброк као гориво телу а из мог угла је најбесмисленији. Од чега сам огладнела након лежања и спавања?

Ја не доручкујем.
Неко би рекао да је то најважнији оброк као гориво телу а из мог угла је најбесмисленији. Од чега сам огладнела након лежања и спавања?
Da bi telu dali "gorivo" za predstojeći dan, jer obično u toku dana imamo najviše obaveza. Samim tim nam je potrebno više energije. Neko ne stiže na ručak na vreme,...dok se uveče nije zdravo pretrpavati hranom.

Back