zbunjuje me

Pravi se da ga i ne primećuješ. On ako je imalo pametan i ako se uopšte pali na tebe, skontaće da nešto nije u redu. To će mu biti kao šamar. Onda će on tebi prići i imaćeš kontrolu nad njim (budali treba malo kontrole, nemojte me pogrešno shvatiti

kuliraj, kuliraj i kuliraj, a onda se smuvaj sa drugim - videces ljubomora ce da proradi i onda ce da bude ljut na tebe a jos vise na sebe jer je toliko cekao da ti pridje na pravi nacin, i onda ces ga ti pitati sta nije u redu i on ce ti reci sve kako je.... i onda ako ti se jos bude svidjao vas dvoje se smuvate ;) tako je bilo u mom slucaju :) :) :)
u svakom slucaju setaj dostojanstveno i ponosno a on neka se zbunjuje a ne ti ;)

C-E-Z-A-R:
Pravi se da ga i ne primećuješ. On ako je imalo pametan i ako se uopšte pali na tebe, skontaće da nešto nije u redu. To će mu biti kao šamar. Onda će on tebi prići i imaćeš kontrolu nad njim (budali treba malo kontrole, nemojte me pogrešno shvatiti
to je to ;)

winnie pooh hvala! i hvala svima! nadam se da ce nesto proraditi,mada je on sad poceo da salje poruke i da cima jer sam pocela malo da ga kuliram i tako...jedva cekam pnedeljak da vidim sta ce biti...kiss svima...

danas smo popricali nista konkretno pricali smo o nekim drugovima i onda je naisao moj drug koji je i njegov i kad sam posla on je reko neku foru koju sam ja pricala sa drugaricom pre neki dan i on je bio iza nas i on se nasmejao i ja i otisla sam!

Back