zbunjena

..sta ces...al sigurno ti se i dalje svidja puno...ja mislim da i ovaj ima duze devojku....a i ja decka...ja od ovog nemam ni br.vise,izbrisala ga jer znam da ne bi mogla da odolim da mu nesto ne posaljem...i tako kad ga sretnem...al ne mogu da mi se ni javim...pre nekoliko meseci,sam ga srela u basu,smeskao mi se..dop.smo se posle...znaci nije zaboravio..i juce sam ga ponovo videla.al ne znam verovatno je to samo moj hir..proci ce me...samo da ga ne vidim

i ja sam obrisala broj xD maaaaaaaaaa ne znam dal' postoji osoba koja mi se fizichki svidja viseh od njega... al' on i ja, nismo mogli skupa sve bilo je protiv nas... :zcepanje:
ma sretja shto ga vidjam dvaput godishnje... al' sledetji chet znam gde je.. :mrgreen:
al' se ona cura ne odvaja do njega... :zcepanje:

i ja sam obrisala broj xD maaaaaaaaaa ne znam dal' postoji osoba koja mi se fizichki svidja viseh od njega... al' on i ja, nismo mogli skupa sve bilo je protiv nas... :zcepanje:
ma sretja shto ga vidjam dvaput godishnje... al' sledetji chet znam gde je.. :mrgreen:
al' se ona cura ne odvaja do njega... :zcepanje:

:think:ma boli te uvo..puknuce i to,kad je puklo ovo od 4 godine...ma oni su osecam puni sebe,narcisi...
zaboravicemo mi njih i naci tako nekog lepotana koji ce biti samo nas...:zcepanje:

Ne znam koje si god, ali si verovatno se samo zagledala u nekoga..
Sto ne znaci da bi trebalo da olako odbacujes vezu. Mada nzm ponekad moras da probas i sa nekim drugim pa da se vratis i svatis da nisi ni trebao xD.
Nzm sta da ti kazem, ako ti se bas puno svidja onda probaj sa njime, mada nzm to nije fer prema tvom decku.. nzm.

:hahaha::hahaha::hahaha: Poslusaj ga :rotf::rotf::rotf:

S konja na magarca?
O, bogo moj,kažeš-spasilac?
Devojko, predlažem ti, da se na leto, malko utopiš "na Adi" !!! Pa ako te spasi, znači- dobar je, a ako se udaviš, znači, bolji je, ipak tvoj dečko,tj. iz ove priče- bolji je konj od magarca!
P.S. Samo, tada će ti biti kasno, tvoj dečko neće voleti nabubreli leš! :hahaha:

...ja mislim da i ovaj ima duze devojku....a i ja decka...ja od ovog nemam ni br.vise,izbrisala ga jer znam da ne bi mogla da odolim da mu nesto ne posaljem...i tako kad ga sretnem...al ne mogu da mi se ni javim...pre nekoliko meseci,sam ga srela u basu,smeskao mi se..dop.smo se posle...znaci nije zaboravio..i juce sam ga ponovo videla.al ne znam verovatno je to samo moj hir..proci ce me...samo da ga ne vidim

sve je to prolazno
on ti se svidja fizicki
ne mozes ocekivati da sada, kada si u vezi, ne primjecujes nikog osim svog momka
primijetila si tog spasioca, konstatovala da je lijep, sta god, i tu bi trebalo zavrsiti pricu
to u slucaju da volis momka sa kojim si sad

S konja na magarca?
O, bogo moj,kažeš-spasilac?
Devojko, predlažem ti, da se na leto, malko utopiš "na Adi" !!! Pa ako te spasi, znači- dobar je, a ako se udaviš, znači, bolji je, ipak tvoj dečko,tj. iz ove priče- bolji je konj od magarca!
P.S. Samo, tada će ti biti kasno, tvoj dečko neće voleti nabubreli leš! :hahaha:

Sta znas, ima nas raznih.. Mozda se bas tada zaljubi u nju.. Ako je nekrofil.. Vredi probati..
Ako ipak nije, makar si pokusala.
Gubitnik nije onaj koji je izgubio, vec onaj koji nije ni pokusao.
No risk, no fun.
So, pravac udavi se kad on bude radio..

Back