Zbunjena sam; ili deca i seksualno vaspitanje

Šta Vanja radi u školici to ne znam, nisu mi se vaspitačice ni žalile ni hvalile, ali znam da svaki dan priča samo o Sofiji, Eleni, Jani... a ne o Bokiju, Todoru, Mihajlu...
Naše dete je najstarije iz društva tako da se ne susreće baš često u intimnoj atmosferi sa devojčicama. A park mu je valjda previše javno mesto za takve igre, ali se uvek radje igra sa devojčicama nego sa dečacima, i to po mogućnosti bar 3-4 godine starijima.

I moj Stefan vise voli devojcice i da se sa njima igra. Decaci mu nisu nesto preterano zanimljivi. Pre neki dan smo bili kod rodjake i tamo je bilo dvoje male dece. Decak od 5 god. i devojcica od 3 god. Moj Stefa je decaka ignorisao dok je za devojcicom trcao. Da li je to zato sto mu je ona pribliznija po uzrastu ili zato sto je devojcica... ne znam...

Ako vidim još jedan :eek: na ovoj temi obesiću se :sad2:

Inače, ja ga pitala jutros - šta ste ti i Olja juče radili, mislim ono neka mi sam objasni, on me gleda belo kao da se ne seća, ili da mu uopšte nije tako nešto spešl da bi to spomenuo.
A njena mama jutros njoj isto pitanje; a ona odgovorila - mi smo se zaljubili :heart:

Kakav car! :mrgreen:

Ona se jadna zaljubila, a on je se ujutro i ne seca! I jos ima samo 2 godine... :cmok:
Odmah mi pade na pamet ona tema o nezrelim muskarcima.
Od 2 do 72 godine - uvek ista prica. :rotf:

Jao ljudi, ljubav je to...
Sad smo bili na odmoru zajedno, njih dvoje za ručice i nisu se odvajali :lol: Izdvajali se, nisu hteli sa njenom setrom da se druže, kao njih dvoje sami; i stalno su tražili jedno drugo...
E sad, ona je starija pa je još i devojčica, neverovatno kako mi ljudi funkcionišemo :lol:
Ona se namesti, mahne kosom, i zove ga, a on kao blentav za njom :roll: :lol:... Staviću vam neku sliku da ih vidite :heart:

Back