zbunjen :(

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja obozavam ozbiljne teme! :zaljubljena:

A da probas ovu drugu varijantu, ne bi imao vremena da budes zbunjen?! :lol:

p.s. pregleda teme 77!!! Ko to samo gleda, a ne pise na ozbiljnim temama? :think:

...nekako te druge varijante su mi stalno zapadale... prirodno...:lol:
...nego sam se začudio da su prve grdje od drugih...:rotf:

- - - - - - - - - -

...i da... ko gleda temu mora bar repku da da...:evil:

Ispod Mire sto djavola vire.
A mozda je i ta Mira fina i postena, a kada napuni 35+ ima da pomisli, "koj mi je bre finoca i postenje trebalo u zivotu, bolje da sam se seksala ko nezdrava" pa onda podivlja.

Napad je najbolja odbrana kao sto je uspeh najbolja osveta.

Ukoliko dovoljno brzo reagujes, mozes svoju manu da prikrijes tako sto ces prstom ukazati na drugog.

Vrlo logican psiholoski mehanizam koji vazi u mnogim situacijama...nisam samo ja lopov, svi kradu - najgori su papucari, moj je svakakv ali bar nije papucar - pa sta ako sam detetu platio ispit kada politicari imaju lazne diplome - to sto ta i ta ne ogovara nista ne znaci, znaaaaam ja sta ona misli...i tako dalje i tako dalje...ljudi su sujetna bica, neka vise neka manje, pa tako sebe visoko vrednuju a kako su dovoljno inteligentni da shvataju razliku izmedju dobrog i loseg, ruznog i lepog, finog i manje finog onda tudje kvalitete obesmisle i svedu na laz, banalnost, manipulaciju i prevaru.

Napad je najbolja odbrana kao sto je uspeh najbolja osveta.

Ukoliko dovoljno brzo reagujes, mozes svoju manu da prikrijes tako sto ces prstom ukazati na drugog.

Vrlo logican psiholoski mehanizam koji vazi u mnogim situacijama...nisam samo ja lopov, svi kradu - najgori su papucari, moj je svakakv ali bar nije papucar - pa sta ako sam detetu platio ispit kada politicari imaju lazne diplome - to sto ta i ta ne ogovara nista ne znaci, znaaaaam ja sta ona misli...i tako dalje i tako dalje...ljudi su sujetna bica, neka vise neka manje, pa tako sebe visoko vrednuju a kako su dovoljno inteligentni da shvataju razliku izmedju dobrog i loseg, ruznog i lepog, finog i manje finog onda tudje kvalitete obesmisle i svedu na laz, banalnost, manipulaciju i prevaru.

...stvarno mi sada nisi ostavila dovoljno prostora... moraću da editujem uvodni post i dodam 'pametne su najgrdje'...:rotf:

...vidi ovako, ja sam sklon kada nešto, naizgled, pametno pročitam da to i proverim u praksi... 'napad je najbolja odbrana' pije vodu u malom broju slučajeva...
...stvarno bi bilo glupo da navodim primere, pre bih ti posavetovao da sama to isprobaš...

...ovo dole što si navela nisi nazvala pravim imenom, to su psihopatološki mehanizmi...
...i ako sam dobro shvatio, htela si da povežeš moja dva citata sa psihopatologijom...? :lol:

Back