Zbunjen

Grof vronski izmislja,po obicaju.

Zato je biblija totalno istinita, to ti pripovedaju ljudi od poverenja siguran sam, mi smo ovde svi lazovi i izmisljamo. Umesto da se zainteresujes malo i proucis o cemu se radi, ti na osnovu nekog svog neznanja tvrdis da ljudi izmisljaju. Zamolio bih da ovakve suvisne komentare ne pisete.

Zato je biblija totalno istinita, to ti pripovedaju ljudi od poverenja siguran sam, mi smo ovde svi lazovi i izmisljamo. Umesto da se zainteresujes malo i proucis o cemu se radi, ti na osnovu nekog svog neznanja tvrdis da ljudi izmisljaju. Zamolio bih da ovakve suvisne komentare ne pisete.

Ne mogu da proucim na slepo kad nema duKa.

- - - - - - - - - -

nemoj bre da se plasis :maca:

Ja se plasim a ti verujes u dukove?

Bas zbog toga ovaj forum propao i nije kao pre mnogo godina, jer ljudi koji znaju nesto, odmah stvaraju predrasude i ismevaju neke.
Zamolio bih bez suvisnih komentara vise, jos jednom, ako ne verujes u duhove, i paranormalne stvari, ne moras da prozivas druge da izmisljaju.

Ako mislite da imate duhove, kupite macku. One vide mnogo vise stvari nego mi. Ja sam pre imao macku i desavalo se da se cimne i gleda 10ak sekundi u zid, iznad kreveta, a nista se nije desilo, niti culo..
Grrr! :D

Back