Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zefirra:...bivsi i ja slomili jedan krevet...
...zamisli blama kad je to skontala njegova keva...![]()
Meni moj babo, rek'o jednom davno, dok sam jos bio relativno mali i nesto mi zapelo da menjam moj krevet, starinski, od dobre stare pune hrastovine... ovako meni reche babo tada:Zefirra:...bivsi i ja slomili jedan krevet...
...zamisli blama kad je to skontala njegova keva...![]()
..biser narodne mudrosti - uvek slushaj starije i iskusnije....Kad_LupimLupim:Meni moj babo, rek'o jednom davno, dok sam jos bio relativno mali i nesto mi zapelo da menjam moj krevet, starinski, od dobre stare pune hrastovine... ovako meni reche babo tada:
"Nemoj sine menjati, danas ti je sve od iverice ili nekog jeftinog, mekanog drveta. To je kilavo, izblamiraces se jednog dana..."
Sad kad sam porast'o, razum'o sam ga![]()
...e da znas da to cudo necu ni da gajim u kuci...Kad_LupimLupim:Meni moj babo, rek'o jednom davno, dok sam jos bio relativno mali i nesto mi zapelo da menjam moj krevet, starinski, od dobre stare pune hrastovine... ovako meni reche babo tada:
"Nemoj sine menjati, danas ti je sve od iverice ili nekog jeftinog, mekanog drveta. To je kilavo, izblamiraces se jednog dana..."
Sad kad sam porast'o, razum'o sam ga![]()
Zefirra:...e da znas da to cudo necu ni da gajim u kuci...
...dakle DUSEK NA POD![]()
![]()
Ja, zamisli još da je krevet na spratPipi Langstrumpf:Ko visoko leti,nisko pada...
DA. Izgleda da je zbog toga propao svaki pokusaj da se sex predstavi kao nesto uzviseno-jednostavno nije prakticno!rastamann:Prosto, yeb'o bi se dole...