Збуњ!

Некад вјерујем да све могу сама. Вјерујем да сам сама себи довољна и да могу све без ичије помоћи. Дио мене је навикнут да сам у неким стварима сама. Да сам, можда, отишла превише напријед. Или су сви остали успорили? Има ситуација кад увидим да ми већ дуго нико не чува леђа. Није важно. Већим дијелом сам сама крива. Ја се не вежем, мене не држи мјесто. Живим тамо гдје ми је кофер. Дишем пуним плућима. Навече, прије него што заспим, планирам неко ново скитање.

,,...а онда падне ноћ, проклето дуги сати..."

И тад, у дубини мрака, ноћи, ја схватим да ипак желим неког ко ће ми чувати леђа, ко ће са мном да скита, ко ће хтјети да зна гдје сам наумила да преселим и помоћи ми да спакујем кофер и одлутам. Неко ко ће знати да ће баш то што нисам сама паковала кофер да ме врати.

,,...лепото моја, ја сам твој, за само шаку љубави..."

Pa žene sad imaju razna pomagala a smišljaju se i nova,tako da već sad problema nema a od sad pa na dalje i ubuduće biće ženama sve bolje,a možda će i prestati da budu ženo nego...hm ..ha ,bolje da zavežem,možda ovo pročita ona moja:eek::lol:

zxy;bt307959:
Pa žene sad imaju razna pomagala a smišljaju se i nova,tako da već sad problema nema a od sad pa na dalje i ubuduće biće ženama sve bolje,a možda će i prestati da budu ženo nego...hm ..ha ,bolje da zavežem,možda ovo pročita ona moja:eek::lol:

Дефинитивно би било боље да баталиш коментарисање, мислим да врло добро знаш на шта мислим ;)

angel eyes;bt307960:
Дефинитивно би било боље да баталиш коментарисање, мислим да врло добро знаш на шта мислим ;)
Не љути се, мало те зеза...:lol:
Чињеница је да си се сама наместила. Научи да примиш овакве "чврге" које нису злонамерне без "одбрамбеног гарда"; то јача карактер и показује снагу уверења.
Нисмо ми никакви свеци, нити ће нам спасти ореол са главе, ако се неко и грубље нашали са нама.
Зеикипсилон је намазана, цинична и искусна стара лија, која зна шта је живот. :roll: Има се ту што-шта паметно позобати, и кад нам се не допадне форма; суштина је да сазнаш- не мораш и да се сложиш...
А теби желим пуно среће у потрази; требаће ти...:whistling:

Роло Томази;bt307964:
Не љути се, мало те зеза...:lol:
Чињеница је да си се сама наместила. Научи да примиш овакве "чврге" које нису злонамерне без "одбрамбеног гарда"; то јача карактер и показује снагу уверења.
Нисмо ми никакви свеци, нити ће нам спасти ореол са главе, ако се неко и грубље нашали са нама.
Зеикипсилон је намазана, цинична и искусна стара лија, која зна шта је живот. :roll: Има се ту што-шта паметно позобати, и кад нам се не допадне форма; суштина је да сазнаш- не мораш и да се сложиш...
А теби желим пуно среће у потрази; требаће ти...:whistling:

Дигла сам гард због Лорда, ништа лично. Послије њега, не ћутим никоме...А и реално, јесам се сама намјестила...Вјероватно бих и ја сама нешто такво рекла да сам имала прилику...

angel eyes;bt307966:
Дигла сам гард због Лорда, ништа лично. Послије њега, не ћутим никоме...А и реално, јесам се сама намјестила...Вјероватно бих и ја сама нешто такво рекла да сам имала прилику...
Лорда овде нико не узима за озбиљно.:roll: Игнориши, или се забављај.:lol:
Не схватај ништа преозбиљно, у овом поремећеном времену; себе- нарочито...;)

Back