ZBOGOM KRSTO!!!!!!

Pre 3 dana sam se vratila sa Tare i odmah sutradan sam uključila komp, ne bih li videla šta vi radite! Jedva sam čekala da mi se učita strana jer ste mi mnogo nedostajali!
Strana se učitala. Videla sam oko5 novih tema. Pročitala naslove i zaključila da ima još 2-3 spam teme, ali sam nastavila. Otišla sam na temu spamujte ljudi. Tamo je, kao i uvek atmosfera 'SPAMerska'.
Htela sam da vidim nešto u Dacmanovom profilu i videla njegov sajt. videla sam da je neki forum, pa sam poželela da vidim o čemu se radi. Posle toga nisam posećivala KRSTU dan-2.
Sad sam došla i videla TOLIKO glupih spam tema!!!
Sadaću uraditi ono što je Dac hteo da uradi pre nekoliko meseci!!!

ZBOGOM KRSTO!!!

Dacman 92:
MOZDA STE PRIMETILI, A MOZDA I NISTE DA VEC DUZE VREME NE POSECUJEM FORUM! A JEL ZNATE ZASTO? ZAHVALJUJUCI BISERIMA KAO STO JE PAPAJA KOJI ISKORISCAVAJU NEDOSTATAK MODERATORA NA OVOM PODFORUMU PA OTVARAJU GLUPE I BESMISLENE TEME KOJE NEMAJU VEZE NI SA CIM! TIME ODOSE SVE DOBRE TEME U ZABORAV! SETITE SE KAKAV JE BIO HUMOR PRE DVA MESECA! A GLEDAJTE SAD! RASPAD! DESET TEMA OTVORENIH POSEBNO A MOGLE SU DA STANU U JEDNU! NADAM SE DA STE SRECNI I ZADOVOLJNI TIME STO STE URADILI, JA IDEM ZAUVEK! KOME TREBAM, IMAM MAIL I MSN DJDACMAN@MSN.COM A NA KRSTU VISE NE IDEM, MAKAR DOK NE DODJE MODERATOR! KO OCE DA BUDE U KONTAKTU SAMNOM, IMA MOJ MAIL I MSN! A VI MAJMUNI ZBOG KOJIH ODLAZIM...ZNATE GDE DA IDETE... DOVIDJENJA!

pozz ...
btw ... srecno i nadam se da ces da dobijes to sto toliko zelis :roll: ;)
nije sve u tome ...brate ...velika je obaveza ..a ne osecanje moci ...
jos jednom srecno ...

SHARGAREPA:
Pre 3 dana sam se vratila sa Tare i odmah sutradan sam uključila komp, ne bih li videla šta vi radite! Jedva sam čekala da mi se učita strana jer ste mi mnogo nedostajali!
Strana se učitala. Videla sam oko5 novih tema. Pročitala naslove i zaključila da ima još 2-3 spam teme, ali sam nastavila. Otišla sam na temu spamujte ljudi. Tamo je, kao i uvek atmosfera 'SPAMerska'.
Htela sam da vidim nešto u Dacmanovom profilu i videla njegov sajt. videla sam da je neki forum, pa sam poželela da vidim o čemu se radi. Posle toga nisam posećivala KRSTU dan-2.
Sad sam došla i videla TOLIKO glupih spam tema!!!
Sadaću uraditi ono što je Dac hteo da uradi pre nekoliko meseci!!!

ZBOGOM KRSTO!!!
Mrkvo i ti si meni nedostajala mnogo!!!

Back