Zbogom FIAT: Odlazi cirkus iz našeg malog grada

A sto su pravoslavna ruska slovenska braca tako zla prema bratskoj pravoslavnoj zemlji Srbiji i nece da nam pomognu?

А што јеврејски зликовци као biden, holbruk, olbrajt и остали зог злотвори воле да једу гвна о србима и русима и помажу крволоке као уцк усташе и муџахедине?!

Punto im je taman.Bolji od krseva tipa Lada.A i gde je pravoslavna slovenska solidarnost? Mi smo istu ispoljili kad smo im poklonili NIS za sitne pare.

пунто је највећи крш на свету поред југа. НИС није поклоњен русима. италијани су русима рекли да забораве на јужни оток преко Србије и да граде преко Румуније, више би им се исплатило. Што се тиче штете нанесене Србији, јевреји су међу највећим непријатељима Србије. Док је Русија највећи пријатељ Србије, ослободио је од турака и од немачке окупације. Требали су да остану, доћи ће поново.

пунто је највећи крш на свету поред југа. НИС није поклоњен русима. италијани су русима рекли да забораве на јужни оток преко Србије и да граде преко Румуније, више би им се исплатило. Што се тиче штете нанесене Србији, јевреји су међу највећим непријатељима Србије. Док је Русија највећи пријатељ Србије, ослободио је од турака и од немачке окупације. Требали су да остану, доћи ће поново.

Odbranila Srbe od Turaka? U kom gradu?:hahaha::hahaha::hahaha:
Pa dosli su ponovo, pa zazdili nazad pred NATO.:hahaha::hahaha::hahaha:
Necu te rpijaviti zbog antisemitizma samo zato sto si suvise neobrazovan i vredjas samo samog sebe.Ko te naucio to o jevrejskoj zaveri, obrazovci? :D

Ma to su zečevi obični :D Irgun su bili pravi momci :hahaha: aj nam napiši Irgun na hebrejskom, ili možda ja to da uradim :hahaha:

Kakva bedastoća... :D

Jesu bili pravi momci, i vecno ce imati mesto u srcima svih nas.Oni su bili prvi.Necemo nikad zaboraviti ni Hat'zohar i B'eitar.Ali vidis, kad su se okolnosti promenile, oni su sami prekinuli svoje akcije, 1948. kad su i rasformirani.
Iskra, Sunce, Kamila, Ekser, Riba.Eto, napisao sam ti na hebrejskom.:mrgreen:

Poslednja izmena:
Jesu bili pravi momci, i vecno ce imati mesto u srcima svih nas.Oni su bili prvi.Necemo nikad zaboraviti ni Hat'zohar i B'eitar.Ali vidis, kad su se okolnosti promenile, oni su sami prekinuli svoje akcije, 1948. kad su i rasformirani.

Ajde bre pacenice sta se lozis tu kao ti si neki jevrej i prodajes nam ovde neke gluposti.

:dontunderstand:шта предлажеш, да их позовемо да елиминишу Млађу-крађу :think:

Back