http://vesti-online.com/Vesti/Drustvo/581345/Bezao-iz-sok-sobe-da-bi-tesio-decu- Na Fesjbuku sam prošle godine napisao "Zbogom, deco" jer sam bio ogorčen zbog poplave rijaliti šou-programa. U Srbiji danas nemaš decu, nego neke kopije pogrešnih idola, pevača iz Granda, a svaki roditelj bi prodao kuću da mu dete bude pet minuta na televiziji. U ovom modernom svetu nema mesto za detinjstvo. Dok sam radio sa decom, kad neko počne da peva pesmu Jelene Karleuše, ja padnem u nesvest. Onda detetu kažu da ću se povratiti ako otpeva neku dečju pesmu.
- Poslednjih godina svako može da bude glumac ili pevač, ja sam sa sedam godina znao šta ću biti kad odrastem, a danas napune 18 godina a ništa ih ne interesuje. Stalno se sa televizije poručuje deci: ništa nije važno, sve se može. A ako ti je još tata faca, nema za tebe prepreka. Glumu je ubio taj nepotizam, svaku umetnost uostalom. Danas mladi glumci samo čekaju priliku da budu lik u "Baba se češlja", i to im je sva ambicija.
dobronamerni i edukativni pedagozi polako izumiru,ulazi se u vreme divcha pedagogije a tu nema ni d od deteta