~Zbog tebe~

• Začetnik teme Začetnik teme Emin@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zagrljajem jednim odneo si strah i ostavio ljubav
Koja danas u meni zivi zahvaljujuci Suncu
Kapima jutarnje rose i jesenje izmaglice

Dodirom tek pupoljka razvio si predivnu ruzu
Latica crvenih poput zrelih tresanja
Leptirove prve ljubavi,muskih fantazija...

Jednim poljupcem u smiraju toplog dana
Svicima si okitio put ka svome srcu
Gde moje ostade u lavirintu zarobljeno

2yl7hhf.jpg

auuuu, pa ovdje mnogo neke ljubavne tematike :)

Valjalo bi da ti slijedeći tekst bude o frustraciji pingvina..znaš, oni stanu tamo svi zajedno..i gledaju nešto..sa strane neupućeni posmatrač bi pomislio da je stvar relativno ok, medjutim oni su na ivici..kažem ti, biće ozbiljnog pičvajza uskoro na Arktiku.. ;)

dess;bt73621:
auuuu, pa ovdje mnogo neke ljubavne tematike :)

Valjalo bi da ti slijedeći tekst bude o frustraciji pingvina..znaš, oni stanu tamo svi zajedno..i gledaju nešto..sa strane neupućeni posmatrač bi pomislio da je stvar relativno ok, medjutim oni su na ivici..kažem ti, biće ozbiljnog pičvajza uskoro na Arktiku.. ;)

Bice sigurno.Sve je otislo u p*

Mada, moguc je i obrt. Imam povjerenje u tebe i tvoje pregovaračke vještine. Stvar je u tome da se pingvine uvjeri da plakanje ne znači da su manji muškarci od ćurana. Ukoliko izbace to iz sebe, biće im lakše, i mislim da će biti tu neke perspektive. :)

dess;bt73627:
Mada, moguc je i obrt. Imam povjerenje u tebe i tvoje pregovaračke vještine. Stvar je u tome da se pingvine uvjeri da plakanje ne znači da su manji muškarci od ćurana. Ukoliko izbace to iz sebe, biće im lakše, i mislim da će biti tu neke perspektive. :)

Naravno,samo se moramo malo potruditi da ih uverimo u suprotno;)

Back