Zbog “srbovanja“ i na sud

Nije da ga nešto volim, ali Kerum je za tog Mandića Konfučije što se tiče političkih razmišljanja i stavova.

Sad neka senilac na sudu objašnjava što je u stvari želio reći izjednačavanjem srpskog agresora sa hrvatskim braniteljima.

I može mirno i ostati u Leskovcu, neka se ne vraća, eto vam ga.
Kada je nekome pritivna seljacina poput Keruma Konfudzije za jednog takvog intelektualca i novinbarsku legendu Mandica onda to dosta govori , mora da si i ti iz iste pripizdine ko i Kerum ispuzao :think:

Игор Мандић није србовао, он је само изнео истину о политици Хрватске 90-их година према Србима и њихово укидање како констутинвног народа у Р Хрватској.

Ima on i nekih "drugih istina" koje se ne bi svidili većini Srba na forumu...

Bože moj,šta se može..

pricajte Vi sta hocete i kako hocete ali znajte samo jedno IMA ISTINE u svemu ovome sto su napomenuli SRBIJA nikad jaca nije bile nego 90 a nikad slabija nego sad/Suntavi i Franetic-usta*sa koji nas vode.Kako rece Suntavi unistio tenkove stari unistio ovo staro a gde je to nesto novo?! Puskom se nebrani bas ... kako treba vec je potrebno NAORUZANJE. A oni UJKE i MUSLIMOVICI nikad jaci i brojniji i sa vise MRZNJE i para a mi sa vise EUista-Narkomana-Mirovnjaka itd.

NE VALJA ta rabota,ljudi;NE valja!!!
SPAS SRBIJE
ZIVELA SRBIJA

Kada je nekome pritivna seljacina poput Keruma Konfudzije za jednog takvog intelektualca i novinbarsku legendu Mandica onda to dosta govori , mora da si i ti iz iste pripizdine ko i Kerum ispuzao :think:

Nepotreban start đonom jer sam i napisao ono "što se tiče političkih razmišljanja i stavova" kao neku vrstu smjernice.

Ma koliko seljačina Kerum bio primitivan (a jeste), ipak mu nikad do sad nije palo na pamet da izjednači branitelje sa agresorima na način kako to novinarska legenda Mandić hladno učini pred svekolikim pukom. I zbog takvog stava Kerumu od mene kapa dole, a Mandiću zvižduci - to što je intelektualac očito mu ne smeta da ujedno bude i licemjer.

Back