- Poruka
- 9.445
Нисам сигурна да би дечаци били у стању да прате наставу код такве учитељице. Само би пиљили у њу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bivša misica Ileana Tacconeli, danas profesorica s tri diplome, izazvala je ogorčenje roditelja koji su svoju djecu počeli ispisivati iz prestižne katoličke škole u Milanu. Naime, nedavno se pojavio video u kojem je Ileana u grudnjaku.
Ileana Tacconelli (28), bivša talijanska misica, izazvala je potpunu pomutnju među roditeljima učenika kojima predaje u strogoj katoličkoj školi. Ona danas, naime, ima tri diplome, no to očito roditeljima nije dovoljno, pa je tako jedna majka ispisala svoju kćer iz škole uz obrazloženje da je Ileana preseksi da bi bila profesorica.
Sve je kulminiralo nakon što se na internetu pojavio njezin video u kojem je samo u vrućim hlačicama i grudnjaku, dok je roditelje do kraja uznemirilo njezino poziranje za jedan časopis u policijskoj uniformi, prenose 24sata.
''Ne želim ništa dodatno komentirati kako ne bih pogoršala stvari. Da sam željela biti striptizeta ili model učinila bih to dok sam bila puno mlađa i zgodnija'', poručila je profesorica, dok iz katoličke škole tvrde kako je Ileana, poput drugih profesora, prošla kroz strogo testiranje koje je prošla uspješno.
http://danas.net.hr/svijet/page/2010/10/22/0384006.html?pos=n1
У начелу се слажем да је тако.poslodavci pretjerano mjesaju privatan i profesionalan zivot
Ma ja cu ponovo da se upisem u skolu. Samo reci gde kod nas ima ovakvih uciteljica.![]()
Najbolje bi bilo da uciteljica spava povremeno sa svojim ucenicima. bas bi bila ekstra skola
TOLIKO RUZAN I NEDUHOVIT KOMENTAR, A KOJI JE PO TVOM MISLJENJU TREBAO DA BUDE DUHOVIT, NISAM SRELA ODAVNO
Iskreno se nadam da se ovo 90-o god odnosi na tvoje godine
Nauci se s cim se zeza a s cim ne, sta je crni humor, ako vec hoces da posecujes hroniku ili pf politika il bilo koji pf, zezaj se al stoj iza svoje misli
lol ok sorry samo sam razmisljao naglas.
Aj kod mene Tzar
Ima
Doduse ne predajem u kupacem i ne slikam se
Izvinjavam se sto nisam postavio sliku ali evo je.
![]()
Kad bi htela meni da predaje.![]()
Њој сигурно не беже са часова!
Bivša misica Ileana Tacconeli, danas profesorica s tri diplome, izazvala je ogorčenje roditelja koji su svoju djecu počeli ispisivati iz prestižne katoličke škole u Milanu. Naime, nedavno se pojavio video u kojem je Ileana u grudnjaku.
Ileana Tacconelli (28), bivša talijanska misica, izazvala je potpunu pomutnju među roditeljima učenika kojima predaje u strogoj katoličkoj školi. Ona danas, naime, ima tri diplome, no to očito roditeljima nije dovoljno, pa je tako jedna majka ispisala svoju kćer iz škole uz obrazloženje da je Ileana preseksi da bi bila profesorica.
Sve je kulminiralo nakon što se na internetu pojavio njezin video u kojem je samo u vrućim hlačicama i grudnjaku, dok je roditelje do kraja uznemirilo njezino poziranje za jedan časopis u policijskoj uniformi, prenose 24sata.
''Ne želim ništa dodatno komentirati kako ne bih pogoršala stvari. Da sam željela biti striptizeta ili model učinila bih to dok sam bila puno mlađa i zgodnija'', poručila je profesorica, dok iz katoličke škole tvrde kako je Ileana, poput drugih profesora, prošla kroz strogo testiranje koje je prošla uspješno.
http://danas.net.hr/svijet/page/2010/10/22/0384006.html?pos=n1
Нисам сигурна да би дечаци били у стању да прате наставу код такве учитељице. Само би пиљили у њу.
Bolje da djaci posle časova na učiteljicu d......u ,nego da se u bulju krkaju....Verujem da je pao postotak bežanja sa časova
Misliš dubokoE da sam ja imao ovakvu iciteljicu, daleko bih dogurao![]()