Zbog odbijanja DOS vlasti da donese zakon o sportu FK Crvena Zvezda pred gašenjem

Bila jedna stara singlica sa himnom Partizana i tu je jedan deo glasio:

Ma gde bili na tabeli
Sve vas hrabri
Sve vas jača
Pesma vaših navijača!

To govori o tome da se ne navija za nekog samo kad pobedjuje, već zato što se taj klub voli.

Da nisam navijač Voše navijao bih za Partizan :D

Nemoj se meni zaliti.
To je ipak samo tvoj problem.

куповина Звезде од стране Мишковића већ је у току. Њему директно клуб дугује 15ак милиона.

Nije tačno... To je laž... Miško je hteo da uvali sina u upravu, ali to nije prošlo. U tom slučaju je bio spreman da investira. Pošto nije investirao u zvezdu, lopovi su izvisili, i desilo se ovo

Bliži se rok za predaju finansijske dokumentacije
Dugovi Crvene zvezde stigli sve do Tokija

Iako je igračima prekjuče isplaćen deo dugovanja, u Crvenoj zvezdi ne mogu da budu spokojni pred isticanje roka za predaju finansijske dokumentacije komisiji FSS za licenciranje. Jer iskustvo govori da UEFA nije popustljiva prema dužnicima i da rigorozno kažnjava klubove koji ne izmiruju obaveze.

Lista dugova crveno-belih je prilično dugačka, a poverioci su banke, pojedini fudbaleri i menadžeri. Urugvajcu Molini koji je prošle sezone igrao na „Marakani“ klub duguje 200.000 evra, Japancu Suzukiju 120.000 i Draganu Mladenoviću 50.000. Smenjeni trener Zdenjek Zeman tužio je klub UEFA zbog potraživanja od 220.000 evra, a njegov prethodnik Aleksandar Janković još čeka 100.000. Od menadžera Ranko Stojić je na čelu liste poverilaca sa 500.000 evra za Gabrijela Klea i Jovana Pejčinovića.
U Švajcarskoj je aktuelan slučaj ciriškog Grashopersa, kome je zbog minusa od pet miliona evra pretilo isključenje iz takmičenja. U poslednji čas uskočio je jedan biznismen, izmirio dug i dao garanciju da će istu sumu uplatiti i naredne godine. Na taj način „skakavci“ su rešili pitanje izlaska na evropsku scenu. Bugarski šampion CSKA već je prošle godine iskusio kaznu neigranja, koja mu preti i naredne sezone jer su se dugovi nagomilali. Dva švajcarska kluba kažnjena su još drastičnije, prelaskom u amaterski stepen takmičenja - Lozana 2003, a Servet 2005.
Presek finansijskog stanja na „Marakani“ biće poznat 31. marta kad u FSS treba da stigne dokumentacija kojom se garantuje isplata dugova i sposobnost kluba da obezbedi novac za dalji rad. Ako crveno-beli prođu filter u FSS, evropska kuća fudbala će takav stav 31. maja samo ozvaničiti.

Nije tačno... To je laž... Miško je hteo da uvali sina u upravu, ali to nije prošlo. U tom slučaju je bio spreman da investira. Pošto nije investirao u zvezdu, lopovi su izvisili, i desilo se ovo

Мислим да сам далеко упућенији у ову ситуацију него ти, без увреде наравно... Мани се медија... Мишко са партнерима(мицовић, козић...) контролише Звезду. Та конторла данас носи титулу финансијера клуба. Значи није спонзор, није власник, него је финансијер. Нпр, плату Илији Иввићу не плаћа клуб, него директно Делта.

Мислим да сам далеко упућенији у ову ситуацију него ти, без увреде наравно... Мани се медија... Мишко са партнерима(мицовић, козић...) контролише Звезду. Та конторла данас носи титулу финансијера клуба. Значи није спонзор, није власник, него је финансијер. Нпр, плату Илији Иввићу не плаћа клуб, него директно Делта.

Moje informacije su od navijača, bliskih klubu. Ako su lagali mene, lažem i ja tebe. Ali, koliko sam shvatio, Mišković je sad tu deklarativno i ne da pare, i to svi osećaju...

Moje informacije su od navijača, bliskih klubu. Ako su lagali mene, lažem i ja tebe. Ali, koliko sam shvatio, Mišković je sad tu deklarativno i ne da pare, i to svi osećaju...

Ако ће ти неко од навијача дати проверену информацију то сам ја ;) Прво Џајићу, па Пиксију, па Топлици и сада Ден Тани Мишко је обећао кинту. Док су певали по његовом он је обезбеђивао новац делом кроз привлачење фирми иза којих он стоји(стоји иза свих) и кроз кредите које је сам уговарао, како су кренули по свом нашли су се у необраном грожђу... Пикси се например покачио са дотичним тајкуном, и након су скоро сви најзначајнији спонзори изашли из Звезде, остала је само Тојота. Сада нпр Илији Ивићу Делта исплаћује новац, а не клуб.

Суштина проблема је у томе да Мишку тренутно не одговара ни јака али ни преслаба Звезда већ статус кво док се не донесе закон. Ово време док је статус такав какав јесте он користи да приреми терен и стави се у што бољу ситуацију пред доношење закона. Међу навијачима је подељено мишљење, али они су начелно против приватизације... И код нас постоје сукоби али то је друга прича, само ћу ти рећи да се напрасно током ноћи одлучило да се престане са писањем графита "нећемо делта Звезду", а пажња је окренута на марионете типа Ден Тана, Буњевчевић, Топлица...

Back