Zbog objavljivanja negativnih komentara o restoranu na mreži čovek rizikuje da provede više od dve godine u zatvoru

WD40 ne valja za podmazivanje jer on izjede i osuši metal. Za podmazivanje je silikonski sprej
Hvala na info, ali da sada pitam ljude čime podmativati, mislim da bi 90% njih ispalilo WD40.
E da, brave sada vrte kao nespašene, muslim da bi mi provalnik otvorio vrata bez da trepne.
Nego, čemu točno služi WD40 i za što je dobar?
Walt Kowalski kaže da svaka sposobna muška osoba može popraviti 50% kvarova u domaćinstvu imajući duct tape, WD40 i one neke američke papagajke, nema nekog točnog prijevoda za njih.

Sensei ti je odgovorio, wd40 je obična nafta koja razgazi zarđalo od rđe ali se osuši posle nekog vremena i zariba. Za podmazivanje je silikonski sprej, grafitna i tovatna mast, ulje.

Za kontakte imaš kontakt sprej.
U biti, mogao sam uzeti tot mast za šarke vrata, debelo premazati ključ, par puta provrtiti u bravi i to je to?
Nije kontakt u pitanju bio, već je teško vrtio ključ, sada vrti kao nenormalan.

Mario imam sada pitanje, nije trolanje.
U vezi WD40, prije nekih desetak dana sam dobro našpricao bravu vozačevih vrata i gepeka, zbog toga sto je stvarno štekao ključ (potrošio se grafit pa više ne mogu koristiti otključavanje na daljinski).
Isto tako sam imao problema s okretanjem ključa kod paljenja, pa sam i to našpricao kao nespašen.
Sada ključ vrti kao nenormalan.
Pitanje je - koliko je štetno i da li je uopće, prskati ulaz za davanje kontakta?
Nisam prskao iz vana, već baš preko tanke cjevčice direkt unutra dok WD40 nije iskipio van.
Sada se čini OK, ali prvih dva tri dana svaki put kada bi izvadio ključ, nebitno iz koje brave, bio je prekriven crnim kapima.
Pretpostavljam da je to ruzina ili nečistoće koje je WD40 rastaložio?
Какво твоје прскање бравице... Преспоји људски контакт на прекидач, узми тастер с флипера и пали ко прави мачак! ;) :lol:

U biti, mogao sam uzeti tot mast za šarke vrata, debelo premazati ključ, par puta provrtiti u bravi i to je to?
Silikonski sprej imaš ga u lidlu. Ta brava od auta je klasična a na dnu ima osovinu koja okreće uložak brave tj prekidač za kontakt i paljenje. Možeš lako da se zapališ sa wd40

pa dobro, razglaviš ga sa WD40 a onda poprskaš silikonski ili grafitni sprej da zaštti i podmaže. Mada, najbolje je u startu da koristiš sprej za kontakte

Mada sam ja uvek za bravu - par kapi ulja za šivaću mašinu.
БАГАТ шиваћа машина, још користим уље из једне прастаре уз коју је долазила и мала пластична посудица с уљем за подмазивање. Чије је то уље немам појма, али подмазује све живо и никад да се потроши. :lol:

Hvala na info, ali da sada pitam ljude čime podmativati, mislim da bi 90% njih ispalilo WD40.
E da, brave sada vrte kao nespašene, muslim da bi mi provalnik otvorio vrata bez da trepne.
Nego, čemu točno služi WD40 i za što je dobar?
Walt Kowalski kaže da svaka sposobna muška osoba može popraviti 50% kvarova u domaćinstvu imajući duct tape, WD40 i one neke američke papagajke, nema nekog točnog prijevoda za njih.
Teflon silikonski sprej je bog i batina. Oko 500-1000 dinara je u zavisnosti od brenda i mesta koje prodaje.

Back