Zbog objavljivanja negativnih komentara o restoranu na mreži čovek rizikuje da provede više od dve godine u zatvoru

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.801
Muškarac iz Ujedinjenog Kraljevstva je nedavno uhapšen na Tajlandu zbog navodnog nanošenja štete restoranu na Puketu objavljivanjem brojnih recenzija sa 1 zvezdicom na internetu nakon svađe sa vlasnikom restorana.

Ovaj 21-godišnji britanski državljanin uhapšen je na Tajlandu ranije ovog meseca kada se policija pojavila u njegovom stanu u Bangkoku, ali incident koji je doveo do njegovog hapšenja datira iz 2022. godine kada je boravio u iznajmljenom imanju na Puketu.

Tajlandski mediji navode da je čoveku, poznatom samo kao Aleksandar, najlakši način da dođe do svog prebivališta je bio da prođe kroz italijanski restoran i on nije oklevao da ga iskoristi. Primetivši da je čovek nekoliko puta dnevno prolazio kroz njegov restoran, vlasnik ga je zaustavio i zamolio da umesto toga koristi javni put jer nije mušterija koja plaća i uznemiravao je svoje goste.

Ubrzo nakon žestoke rasprave, vlasnik restorana je primetio da je Google ocena njegovog poslovanja pala sa 4,8/5 na 3,1/5 zbog niza navodnih lažnih recenzija sa 1 zvezdicom.

Sumnjajući da Aleksandar stoji iza ove onlajn kampanje klevete, podneo je tužbu protiv njega...

1715883038090.png

Prema rečima policijskog majora Jomparita Kaevreunga iz Odeljenja za suzbijanje kriminala, 21-godišnji Aleksandar je uhapšen u Bangkoku i predat službeniku za istragu policijske stanice Sahu na severu Puketa. Tokom ispitivanja, on je negirao optužbe protiv njega, ali, ako bude proglašen krivim, rizikuje da provede dve godine u zatvoru.

Image1.jpg

Ako je stvarno lazirao masovni broj ocena i recenzija, onda treba i 10 godina zatvora.

Unistava biznis i radna mesta ne samo klevetom, nego sistematski laziranom klevetom, to je moralno barem za 25 godina.
A jel bi ti uzo 100€ da nesto napises negativno?naravno da bi pa tako nadje 100 njih pa da vidimo

A jel bi ti uzo 100€ da nesto napises negativno?naravno da bi pa tako nadje 100 njih pa da vidimo
To bi trebalo da je krivicno delo, lagano.
To je stetnije nego 100 Snoudena koji uzimaju neke besmielne tajne dokumente besmislenih drzavnih parazita iz besmislenih Sluzbi, ovde govorimo o privatnim biznisima i radnim mestima.

To bi trebalo da je krivicno delo, lagano.
To je stetnije nego 100 Snoudena koji uzimaju neke besmielne tajne dokumente besmislenih drzavnih parazita iz besmislenih Sluzbi, ovde govorimo o privatnim biznisima i radnim mestima.
Jesi bio u meku skoro,na finjaka su smanjili big mek ja mislim da ono nema vise od 150g ,4 zalogaja nema,pa tako vecina fusari ,mozes da im nadjes tonu minusa,u kosuti sam skoro jeo rostilj da sam morao da pljunem parce mesa kako je smrdelo

Их, не мора се путовати на Тајланд због таквих ствари, има то га и код нас... Кога не мрзи да чита (има доста текста, али вриједи га прочитати) нека погледа како је то ријешено код Кидија. Скрећем пажњу посебно на уломак с поднасловом „ОВАКО СТОЈЕ СТВАРИ”. Е, тако се ради маркетинг код нас! :lol:
https://www.polovnegumebeograd.rs/site/index

Их, не мора се путовати на Тајланд због таквих ствари, има то га и код нас... Кога не мрзи да чита (има доста текста, али вриједи га прочитати) нека погледа како је то ријешено код Кидија. Скрећем пажњу посебно на уломак с поднасловом „ОВАКО СТОЈЕ СТВАРИ”. Е, тако се ради маркетинг код нас! :lol:
ma gledao sam na tjubu tog cara : D

E pa svaka mu je ko Njegoševa. :zcepanje:

Ovo @mario80 vodi biznis.

Lik je carina, pre par godina kad smo našli taj sajt smo se raspadali od smeha nas desetak uglas. 😆

1715890139118.jpeg

Poslednja izmena:
Lik je carina, pre par godina kad smo našli taj sajt smo se raspadali od smeha nas desetak uglas. 😆
Такође. Умало да се удавим кавом коју сам пио кад сам први пут видио тај сајт. :lol:
Какви црни ПиАр-ови, какав маркетинг, изнапушавај дебиле и ћао, ето рекламе. :mrgreen:

Такође. Умало да се удавим кавом коју сам пио кад сам први пут видио тај сајт. :lol:
Какви црни ПиАр-ови, какав маркетинг, изнапушавај дебиле и ћао, ето рекламе. :mrgreen:
Jesi video na dnu stranice linkove ka ostalim sajtovima, isto njegovim? 😁

EVO JOS JEDAN PRIMER DEBILIZMA:

On: Dobar dan ili jutro, mislim kako hocete, za nekog je dan za nekog jutro, znate ja ustanem u pet, tako sam navikao dok sam radio na zeleznici i za mene je dan vec od sest sati.

Ja: Dan

On: JER ovo broj telefona auto-otpada? (Kad cujem ovo JER, umesto J EL ili DA LI JE, ja poludim. Imas pedesetak i vise godina i ne znas da se ne kaze JER, nego J el. Po ovom, odmah znam da je neki glupson.)

Ja: Da

On: Za Fiatova vozila?

On: JER imate nesto za Fiat Punto?

On: Nesto od limarije?

On: E super, a sta imate?

Ja: Haube, leva krila, desna krila, prednja leva vrata za auta sa cetvoro vrata, prednja leva vrata za auta sa troja vrata, prednja desna vrata za auta sa cetvoro vrata, prednja desna vrata za auta sa troja vrata, zadnja desna vrata za auta sa cetvoro vrata, zadnja leva vrata za auta sa cetvoro vrata, gepek vrata za auta sa cetvoro vrata, gepek vrata za auta sa troja vrata, krov za auta sa cetvoro vrata, krov za auto sa troja vrata, krov za karavan auta, leva sa..

On: cekajte, cekajte...

Ja: Ne, vi sacekajte, pa pitali ste me sta imam, dakle leva sajtna za auta sa cetvoro vrata, leva sajtna za auta sa troja vrata, desna sajtna za auta sa cetvoto vrata, des..

On: CEKAJ BRE COVECE!!!

Ja: Ali gospodine, molim vas nemojte me prekidati, zbunicu se pa moram sve ispocetka, dakle gde sam ono stao, a da, desna sajtna za auto sa troja vrata, gornji prednji vezni lim, donji prednji vezni lim, prednji levi kos, prednji desni kos... i tu krene TU-TU, TU-TU, znaci prekinuo mi je vezu. Pa TUTNEM TI GA MAJKE U VAGINU, retardirani idiote, zar ne mozes kao sav normalan svet, da kazes u jednoj recenici sta ti treba, nego me idiote ispitujes kao da sam kod one karakondzule Tanje Vojtehovski u emisiji Trenutak istine! Pitas me JER OVO BROJ AUTO-OTPADA, jok meni je dosadno, nemam sta da radim u zivotu, pa se oglasavam kao auto-otpad, a u stvari sam mesar, al u mesari malo dosadno, pa aj da se zezam!!

Taj je potpuno lud sve prska sa wd40 ko zna koliko je automobila uništio 🤣🤣🤣

Kada sam nešto prodavao na kp stavio sam da mi ne šalju sms poruke sa pitanjem jel prodato i da nije dok god stoji oglas. Onda su me zatrpali sms porukama. Srbi su lud narod i teraju inat gde god to mogu i pruži im se prilika. Na drugom mestu je nerazum koji nadvlada bilo kakve instinkte.

Mario imam sada pitanje, nije trolanje.
U vezi WD40, prije nekih desetak dana sam dobro našpricao bravu vozačevih vrata i gepeka, zbog toga sto je stvarno štekao ključ (potrošio se grafit pa više ne mogu koristiti otključavanje na daljinski).
Isto tako sam imao problema s okretanjem ključa kod paljenja, pa sam i to našpricao kao nespašen.
Sada ključ vrti kao nenormalan.
Pitanje je - koliko je štetno i da li je uopće, prskati ulaz za davanje kontakta?
Nisam prskao iz vana, već baš preko tanke cjevčice direkt unutra dok WD40 nije iskipio van.
Sada se čini OK, ali prvih dva tri dana svaki put kada bi izvadio ključ, nebitno iz koje brave, bio je prekriven crnim kapima.
Pretpostavljam da je to ruzina ili nečistoće koje je WD40 rastaložio?

Mario imam sada pitanje, nije trolanje.
U vezi WD40, prije nekih desetak dana sam dobro našpricao bravu vozačevih vrata i gepeka, zbog toga sto je stvarno štekao ključ (potrošio se grafit pa više ne mogu koristiti otključavanje na daljinski).
Isto tako sam imao problema s okretanjem ključa kod paljenja, pa sam i to našpricao kao nespašen.
Sada ključ vrti kao nenormalan.
Pitanje je - koliko je štetno i da li je uopće, prskati ulaz za davanje kontakta?
Nisam prskao iz vana, već baš preko tanke cjevčice direkt unutra dok WD40 nije iskipio van.
Sada se čini OK, ali prvih dva tri dana svaki put kada bi izvadio ključ, nebitno iz koje brave, bio je prekriven crnim kapima.
Pretpostavljam da je to ruzina ili nečistoće koje je WD40 rastaložio?
WD40 ne valja za podmazivanje jer on izjede i osuši metal. Za podmazivanje je silikonski sprej

Ко год му уђе на капију с питањем: „Имате ли шта за Хјундаи?” он узме WD40 и прска док не истјера уљеза! :rotf:

Poslednja izmena:

Back