Zbog napada na Kobre uhapšeno šest lica u Novom Sadu, terete se za teško ubistvo u pokušaju

mario80

Stara legenda
Poruka
82.252
https://n1info.rs/vesti/zbog-napada...m-sadu-terete-se-za-tesko-ubistvo-u-pokusaju/
1000008076.webp

U Novom Sadu juče je uhapšeno nekoliko lica zbog napada na pribadnike Kobri prilikom protesta u sredu, piše Danas.
Njima je noćas određeno zadržavanje do 48 sati i sumnjiče se za teško ubistvo u pokušaju, saznaje Danas od advokata Marka Klipe, koji brani jednog od osumnjičenih.

Odred vojne policije specijalne namene „Kobre“ je jedinica neposredno potčinjena načelniku Generalštaba Vojske Srbije namenjena za bezbednosnu zaštitu određenih lica i objekata od posebne važnosti.

Odred vojne policije specijalne namene „Kobre“ realizuje sledeće težišne zadatke:

• Bezbednosnu zaštitu određenih lica i objekata,
  • Bezbednosnu zaštitu stranih vojnih delegacija prilikom poseta Ministarstvu odbrane i Generalštabu Vojske Srbije
  • Protivterorističku zaštitu određenih lica i objekata,
  • Protivdiverzionu zaštitu određenih lica i objekata.
Nije njihovo da štite prostorije SNS-a, ni da ja znam jesu li Kobre u prostorijama SNS-a, niti to iko može da očekuje.
Nema od te optužnice ništa.

Odred vojne policije specijalne namene „Kobre“ je jedinica neposredno potčinjena načelniku Generalštaba Vojske Srbije namenjena za bezbednosnu zaštitu određenih lica i objekata od posebne važnosti.

Odred vojne policije specijalne namene „Kobre“ realizuje sledeće težišne zadatke:

• Bezbednosnu zaštitu određenih lica i objekata,
  • Bezbednosnu zaštitu stranih vojnih delegacija prilikom poseta Ministarstvu odbrane i Generalštabu Vojske Srbije
  • Protivterorističku zaštitu određenih lica i objekata,
  • Protivdiverzionu zaštitu određenih lica i objekata.
Nije njihovo da štite prostorije SNS-a, ni da ja znam jesu li Kobre u prostorijama SNS-a, niti to iko može da očekuje.
Nema od te optužnice ništa.
Da, stvarno, što nisu rekli da su Kobre? Izgledali su kao ćaciji.

Back