binarna
Primećen član
- Poruka
- 652
A jake ti žrtve,ne bi iša na tog karla ni da mi plate...![]()
hej! zrtva je zrtva! cuj jake ti zrtve, jasta je vec jaka. ha ja. a bi li se ti zrtvovao za ljubav i otisao na karla kad bi tvoja cura tako htjela???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jake ti žrtve,ne bi iša na tog karla ni da mi plate...![]()
hej! zrtva je zrtva! cuj jake ti zrtve, jasta je vec jaka. ha ja. a bi li se ti zrtvovao za ljubav i otisao na karla kad bi tvoja cura tako htjela???
Paa teško da bi moga da zavolim neku koja sluša to...moja ljubav života bi trebala da zna šta je to kvalitetna mjuza
![]()
Dakle,ljubav je u pitanju,ne neka simpatija ne ono povrsna osecanja,nego bum tras pravo je!I sad mene zanima da li ste i sta ste zrtvovali zarad te svoje ljubavi,i da li ste uopste spremni na zrtvu ikakvu,i koliko veliku.Hvala!![]()
Dakle,ljubav je u pitanju,ne neka simpatija ne ono povrsna osecanja,nego bum tras pravo je!I sad mene zanima da li ste i sta ste zrtvovali zarad te svoje ljubavi,i da li ste uopste spremni na zrtvu ikakvu,i koliko veliku.Hvala!![]()
Toliko bilo strasno?sve znam da zrtvujem i jesam
al ne znam dal bih opet
Toliko bilo strasno?
ako neznas ne vredi ti ni opisivati
to ti je isto ko kad bi mi ti opisivala porodjaj![]()
Pa onda nije tako strasno....ja se ne plasim porodjaja.
nisi razumela porodjaj je poredjenje, to znaci da muskarac ne moze da zna kako je to jer se nikad nece porpditi![]()
Ja sam to sto si napisao videla na drugaciji nacin..."toliko je strasno kao porodjaj".....ja bih opet i pored toga sto je strasno![]()
razumem te ako volis pa kad propatnes a boli, al vazno da si voleo jer je to predivan osecaj
al zrtvovao se ne bi vise a voleti uvek
Pa zar to ne ide jedno sa drugim?