Zbog ljubavi zrtvovali ste..

Dakle,ljubav je u pitanju,ne neka simpatija ne ono povrsna osecanja,nego bum tras pravo je!I sad mene zanima da li ste i sta ste zrtvovali zarad te svoje ljubavi,i da li ste uopste spremni na zrtvu ikakvu,i koliko veliku.Hvala!:D

ja malo kasnije ukapiram shta je to ljubav ...
al volem da se metnem na giljotinu , zarad strasti :zaljubljena:
e bash sam ti odgovorila ..
ko ti kriv kad ne mecesh temu na filosofiju! :lol:

- - - - - - - - - -

sebe...i sutra da mogu ja opet bih isto :D

ja bih ipak da promenim :lol:

- - - - - - - - - -

Ajde CURE malo konkretnije dokle se ide,sta se zrtvuje,sloboda,pomeraju se licne granice,novac,vreme,posao,prijatelji sta sta sta...:)

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

ma menjaj sve, samo mene ne :rotf:

- - - - - - - - - -

Ajde curke malo konkretnije dokle se ide,sta se zrtvuje,sloboda,pomeraju se licne granice,novac,vreme,posao,prijatelji sta sta sta...:)

sve tutto completo :)

- - - - - - - - - -

lazem, ne posao

Ajde curke malo konkretnije dokle se ide,sta se zrtvuje,sloboda,pomeraju se licne granice,novac,vreme,posao,prijatelji sta sta sta...:)

shta bre ocesh da zrtvujesh? ljubav je dobitak , devetka na lotou il kako vec ide...nema tu zrtve..
il sve ili nishta.
jedino tako
ostalo
strasti
zablude
mashtanja
sexic
etc..
uklopi sve i eto suzane manchic sa lopticom :lol:

...Crvenokosa ovo su mlogo felike filozofske teme,jel i ti spremaš neki ekspoze možda...
...o ljubavi se danas retko priča to obično smara većinu komon ljudi...
Valja i o tome razmisljati malko :D Mislim ako moze tema o estetskom dojmu polnog organa moze vala i o ljubavi i sta smo spremni za nju da damo.Al vidis sad me podseti nisam pitala ljude da li su ikada rekli E SAD JE DOSTA..necu vise da zrtvujem i kraj :) I sta je tu prevagnulo.

Dakle,ljubav je u pitanju,ne neka simpatija ne ono povrsna osecanja,nego bum tras pravo je!I sad mene zanima da li ste i sta ste zrtvovali zarad te svoje ljubavi,i da li ste uopste spremni na zrtvu ikakvu,i koliko veliku.Hvala!:D

kada se uz ljubav spomene zrtva, tad mi ta ljubav dodje kao sam djavo.
ljubav ne trazi zrtvu , ona zahvati, kao vatra, to sto dosegne.
i to je to sto joj po prirodi zbivanja i aktera i pripada.
sto god da bude.
jer, sve se upravo desava i uvek, onako kako treba.

Valja i o tome razmisljati malko :D Mislim ako moze tema o estetskom dojmu polnog organa moze vala i o ljubavi i sta smo spremni za nju da damo.Al vidis sad me podseti nisam pitala ljude da li su ikada rekli E SAD JE DOSTA..necu vise da zrtvujem i kraj :) I sta je tu prevagnulo.

pa nije to necu da zrtvujem, vec necu da dajem a ne dobijam ne isto, vec nista zauzvrat...naravno ne mislim na materijalno, da napomenem da se forumski dusebriznici ne ostrve

Back