Zbog kretena i nekoliko seljanki, čovek ne sme dobro da izgleda: Milica Dabović objavila brutalnu fotku - Razapnite me!

Da, ta najstarija sestra je u nekoj emisiji to pricala za njihovog oca (ako se dobro secam, pustili su cak i neki stari VHS snimak nekakve utakmice s pocetka 90ih, na kome se vidi kako otac kao trener ekipe urla na neku od njih posle promasaja i lupa joj samar), dok je Milica posle demantovala to, ali je zato pricala kako je nju neki bivsi partner (valjda otac njenog deteta) maltretirao, tukao, uzimao joj novac, pretio da ce da je ubije.

A cisto da ne zaboravimo i trecu sestru Anu, koja se svojevremeno bila spandjala sa Draganom Djilasom, koji je 27 godina stariji od nje (ako se ne varam ima i cerku njenih godina). Sad, prvi nisam za to da se nekome broje i zameraju godine u ljubavi, ali opet to je bas vrlo drasticna razlika, a u situaciji gde ona nije bila klasicna sponzorusa (u smislu da juri matorce zarad ugrozene licne egzistencije, Ana je verovatno imala solidnu zaradu kao vrhunska sportiskinja), i tu se vidi odredjena crta patologije, trazenje paznje koju verovatno nije bila dobijala.

Da, i tolike tetovaze ukazuju da verovatno zeli i na taj nacin da privlaci paznju, ali mozda i da sebi podsvesno nanosi i trpi bol (na sta ukazuje i poruka "Sada me razapnite" koju je stavila u objavu). Kada ovako bolje razmisljam, sve mi se vise cini da iz nje bas vriste lose i tuzne stvari, a ona sama ih ocito nije dovoljno svesna... :sad2:

Ali zasto da ide na baustelu? Ona ako se ne varam za osvojenu bronzu iz Rija prima mesecno nacionalno sportsko priznanje od 190.000 dinara i dobijace ga do kraja zivota. Mozda je navikla na luksuzan stil zivota, ali sve i da je prethodno potrosila apsolutno sav novac koji je zaradjivala profesionalno se baveci sportom, opet to za srpske prilike nisu male pare. Znam dve zene priblizno istih godina koje su samohrane majke, a zaradjuju mesecno tri puta manje para i to krvavo radeci po sest dana u nedelji, za razliku od Milice, koja je potpuno slobodna da jos dodatno zaradjuje (sto i radi).

Back