Zbog jedne rečenice im neće biti dobro!

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167
Izvor https://www.espreso.co.rs/showbiz/zvezde/899821/aca-lukas-vesna-zmijanac-prozivke

ACA LUKAS I VESNA ZMIJANAC ŽESTOKO ISPROZIVALI MLADE PEVAČE

- Danas snime dve pesme i već su zvezde - zaključila je Vesna
Aca Lukas ugostio je legendu narodne muzike Vesnu Zmijanac u svojoj emisiji ma Hajp televiziji.

Na samom početku u emisiji “Uživo sa Lukasom” uz pratnju “Folk House” benda, Aca i Vesna su maestralnim izvedbama vezali svoje najveće hitove a potom ukrstili glasove u Vesninom velikom hitu “Kad zamirišu jorgovani”.
1026115_vesna-i-aca_ls.jpg

https://www.espreso.co.rs/data/images/2021/10/25/17/1026115_vesna-i-aca_ls.jpg

Vesna i Aca napravili su paralelu i uporedili vreme u kome su oni stvarali hitove sa današnjim pevačima i muzikom, a onda je Lukas rekao

- Sad ima toliko zvezda, kakve crne zvezde. Zvezda treba da živi od svog posla, devedeset posto njih ne zarade za život! Kakva je to zvezda? Ja imam više sistematskih pregleda nego oni pregleda na jutjubu - rekao je Aca.

- Danas snime dve pesme i već su zvezde - zaključila je Vesna.

Pa, nisu mnogo slagali.
Miroslav Ilić-zvezdetina, Vesna Zmijanac-zvezdetina, a Aca Lukas-zvezdetina na kvadrat jer je prošao teži put od ovih veterana domaće muzike.
Jeste mlađima na neki način lakše danas da dođu do izražaja, ali moraju znati da je u njihovo vreme konkurencija bila donekle pravednija.
Postojalo je sito i rešeto koje ne propušta svašta, već samo ozbiljne igrače.
Sad.... i to je u znaku pitanja, ali danas klovnovi osvajaju publiku lakše nego ozbiljan talenat jer je konkurencija sva na izvolte, a ni muzika više nije to...

Pesme pomenutih asova mogu da se čitaju kao poezija, dok je danas dža i bu... neko naklapanje reči koje se rimuju ali ne moraju ništa posebno da znače.

Da se noćas desi nešto strašno i sutra Ace Lukas sutra više nema, Bog mu dao dug život, sigurna sam da bi posle njega ostalo more hitova, i sve i da je šalabajzer, on je to svojim talentom i glasom napravio-ovakav ili onakav-on je to napravio!
Kad neko aludira na njegove pehove i grehove pre nego na muziku, povraća mi se!

Pa, nisu mnogo slagali.
Miroslav Ilić-zvezdetina, Vesna Zmijanac-zvezdetina, a Aca Lukas-zvezdetina na kvadrat jer je prošao teži put od ovih veterana domaće muzike.
Jeste mlađima na neki način lakše danas da dođu do izražaja, ali moraju znati da je u njihovo vreme konkurencija bila donekle pravednija.
Postojalo je sito i rešeto koje ne propušta svašta, već samo ozbiljne igrače.
Sad.... i to je u znaku pitanja, ali danas klovnovi osvajaju publiku lakše nego ozbiljan talenat jer je konkurencija sva na izvolte, a ni muzika više nije to...

Pesme pomenutih asova mogu da se čitaju kao poezija, dok je danas dža i bu... neko naklapanje reči koje se rimuju ali ne moraju ništa posebno da znače.
Pravo profi objasnjenje,:bravo:

Back