Због чега?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znala sam ...
.......................................................
Žene i te kako prihvataju (iskrenu) kritiku .... na pravi način upućenu, bez uvreda i napada.
Ali ne možeš ni da kritikuješ one, koji znaju svoje razloge, za neku vrstu ponašanja koje nama (po našim kriterijumima) nije prihvatljivo

Znala sam ...
.......................................................
Žene i te kako prihvataju (iskrenu) kritiku .... na pravi način upućenu, bez uvreda i napada.
Ali ne možeš ni da kritikuješ one, koji znaju svoje razloge, za neku vrstu ponašanja koje nama (po našim kriterijumima) nije prihvatljivo

Па не бих рекао да прихватају критику... Шта је то по вама искрена критика?

Ок, и дилер дроге има своје разлоге па опет могу да га критикујем.

Занима ме због чега се теме које критикују (што оправдано што не) жене затварају, бришу, закључавају, уз салве коментара "па, пређите онда у педере" итд итд (јер жене лоше реагују на критику, ваљда им је ок само кад о њима причамо у хвалоспевима и дижемо их на ниво Божанства), а сасвим је ок да се о мушкарцима пише као о мазговима који само прљају, брљају, бацају чарапе по целом стану, живе као паразити? Ко је увео такво правило?

ne razumem te nista...sta si hteo ti sa ovom temom?Pljuc po zenama?...e onda to otvori na muskarcima pa pljuj koliko hoces,jer ces,ostane li ti tema ovde,biti ispljuvan ti!:mrgreen:

Па не бих рекао да прихватају критику... Шта је то по вама искрена критика?

Ок, и дилер дроге има своје разлоге па опет могу да га критикујем.
Da, ako je diler droge žensko ... ne spamuj temu ( neprihvatanje kritike se odnosi na žene u uvodnom postu)
Ovim si samo otvorio dalje ....da ljudi ...teško prihvataju kritike.

Nemam definiciju šta je iskrena kritika ...za mene je ona koja je upućena dobronamerno ili od osobe koja je adekvatna za to.
Kad bih slušala svačije kritike bila bih zbunjena ....mnogo ljudi -mnogo ćudi

Ако си се пронашла овде онда пљуц и по теби. И пљуц по свима које се овако понашају.

Ne docekuj me na noz...samo sam rekla da ne razumem sta si hteo sa temom,i logicno bi bilo da si mi kao,neko ko je lepo vaspitan,objasnio a ne odmah poceo sa pljuvacinom...znaci nisam se nasla u tome vec sam samo trazila objasnjenje,jer mi tema deluje poprilicno konfuzno

Znamo da MP5 nije u stvari jedan klinac od 22 godine koji otvara niz istih nebuloznih tema koje se svode na pljuckanje i generalizaciju potkrepljenu "dokazima" iz njegovog komšiluka (jedna od zanimljivijih na DIP-u recimo, gde je stručno i naučno objasnio da sve majke od svojih sinova prave poslušne ženskice, pri čemu je sve sagovornice nazvao zatucanima ne pogledavši pri tom u rečnik šta ta reč zaista znači), znamo da je vrlo zanimljivo i nimalo dosadno diskutovati sa njim i ostalim mikifajnovskim drugarima, jer poseduju sve intelektualne kapacitete da razdvoje stereotipe od realnih pojava, i znamo da svoje frustracije i poremećene poglede na žene i muško ženske odnose ne leče na forumu - osim što im se sve navedeno tu i tamo omakne.

Kako bismo sprečili još veći njihov blam (omaklo im se ipak), a i sebe poštedeli budalaština i tuđih iracionalnosti koje predstavljaju čisto mentalno zagađenje foruma koji, ma koliko bio anoniman i dozvoljavao da svako piše, predstavlja ipak javno mesto na kojem postoje određena pravila ponašanja i diskutovanja - predlažem lock.

Poslednja izmena:
Znamo da MP5 nije u stvari jedan klinac od 22 godine koji otvara niz istih nebuloznih tema koje se svode na pljuckanje i generalizaciju potkrepljenu "dokazima" iz njegovog komšiluka (jedna od zanimljivijih na DIP-u recimo, gde je stručno i naučno objasnio da sve majke od svojih sinova prave poslušne ženskice, pri čemu je sve sagovornice nazvao zatucanima ne pogledavši pri tom u rečnik šta ta reč zaista znači), znamo da je vrlo zanimljivo i nimalo dosadno diskutovati sa njim i ostalim mikifajnovskim drugarima, jer poseduju sve intelektualne kapacitete da razdvoje stereotipe od realnih pojava, i znamo da svoje frustracije i poremećene poglede na žene i muško ženske odnose ne leče na forumu - osim što im se sve navedeno tu i tamo omakne.

Kako bismo sprečili još veći njihov blam (omaklo im se ipak), a i sebe poštedeli budalaština i tuđih iracionalnosti koji predstavljaju čisto mentalno zagađenje foruma koji, ma koliko bio anoniman i dozvoljavao da svako piše, predstavlja ipak javno mesto na kojem postoje određena pravila ponašanja i diskutovanja - predlažem lock.

Predlog podržan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back