..shto reche parka od gore...
On je pljuje,vredja,naziva je i prica ko zna koje njegove gadljive verzije a njoj je to teshko { izmedju ostalog} jer pokushava da zadrzi lepu sliku o njemu? Ne moze se sacuvati, on je sam spalio tu lepu sliku o njemu,sam si kriv shto je provlacio sebe kroz blato ovim....I kad te neko vredja,svaka crta korektnosti je izbrisana.Svaka zelja da se zavrsi dostojanstveno,lepo je gotovo...... A malo mi se cini da ona ipak jednim malim delom zeli da veruje da je on dobar,da postoji nada u njega da ce se sve ovo zavrsiti dostojanstveno....Treba da joj udje u glavu,da joj dodje do svesti....Kad te neko vredja gadostima....On ti ne zeli dobro,on nije jednom delom dobar,nema vishe finih osecanja,nema vishe nade da ispadne bolji.Ljudi nisu dobrotvorna ustanova da dajemo nekom kredite do beskonacnosti....Prvi se daje na dobru volju.....Ako imash tri predivne osobine, a ostale sve loshe.....Nemash volju da se bakces sa nekim samo zbog tih tri. A on njoj nije neko bitan da mu davala veru beskonacno.Znam kako se oseca,i znam da joj je teshko da ovo uradi,ali ne sme reagovati nazad,niposto. Ako ona njemu ijednu loshu kaze to ce njemu dati elana za narednih 5 meseci da prica o njoj,i znam da je najteze ne reagovati,jer ispada{nekima} da si kukavica, ''shto cuti ako nije istina'' , neko te naziva najgorim imenima a ti zauzvrat mu dajesh samo tihisnu,stvara utisak da si pognula glavu ali mora tako...Ko shto Goddess reche,svaka reakcija hrani njegovu sujetu,najbolja osveta je-odststvo reakcije. I shto je najbitnije,da devojci ostane samopostovanje,samopouzdanje,jer dovoljno put kazes laz ona deluje kao istina.....A dobar deo riba nazalost pocne onda da veruje kako one mozda stvarno ne vrede....