PetrolBoy
Poznat
- Poruka
- 7.577
Onda trči po stanu![]()
Iskreno da ti kazem evo sljevam pivu hladnu i grickam perece i to mi dobro ide

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda trči po stanu![]()
Neki ljudi su jednostavno skloni izletima, ispadima...to im je u prirodi...i takve treba izbegavati, jer sa njima tesko da mozes ostvariti nesto kvalitetno....
Sto sejes, to zanjes....i ako neko ne ume da ceni ono sto ima, bolje je da to vise i nema...mozda zvuci grubo...
Nikad ne treba uporedjivati svoju vezu sa tudjom...jer tada cete naci milijon mana partneru, biti nezadovoljni itd...probati cete nesto novo i onda shvatiti da vama to ustvari i nije bilo potrebno i da imate to sto zelite.....
Ljudi se ne trude dovoljno...lakse je pozeleti tudje, nego uraditi nesto da se promeni i bude bolje...
Treba se drzati poslovice...tudje necu, svoje ne dam! I svim snagama cuvati ono sto je "tvoje", lepo i sto vredi!
Ma vezzem kike i ok je frizura al kad raspustim - metla
Kad odesh u kafanu naruchi vinjak, posle petog menja karakter. Provereno!![]()
Dusa mi je uvek slobodna i nemam osecaj za potrebom takve slobode..kad je vidim kako spava izmami mi osmeh
E vidish, to je dedi od vinjaka, i svaki dan mu avantura...![]()
Ne budim se nocu i ne volim da me neko gleda dok spavam
spavas ko klada!
Ne budim se nocu i ne volim da me neko gleda dok spavam
Avanturise se on i bez toga do skoro je imao puno ljubavnica! Kritikovao me kaze kako si krenuo s ovom novom djevojkom oslabio si mi izgleda nista ni od tebe
! A prije on meni sakrije auto na parking i kljuceve od vikendice i baci koju kintu,kaze goozi dok si mlad
!
Ne volim da neko radi nesto dok zmirum i nisam svesna.. Nemam kontrolu onda....![]()
Ne brini nista se ne vidi mrak je
Ne volim da neko radi nesto dok zmirum i nisam svesna.. Nemam kontrolu onda....![]()
Treba biti opusten u vezi....voleti i biti srecan...na taj nacin uvek cvikas od necega i nekoga...i onda sve neminovno puca...
Geni su to..![]()
Ma, volim ja da spavam pored nekog tj to obozavam.. Alo to da me neko gleda kako spavam, ne nam, osecam se ranjivo nekako, ne umem ti objasnim...![]()
Ma, volim ja da spavam pored nekog tj to obozavam.. Alo to da me neko gleda kako spavam, ne nam, osecam se ranjivo nekako, ne umem ti objasnim...![]()
Strah je cudo...koci u svemu.....ljudi cesto sebi nametnu bespotrebne strahove...mnogo je lepse kad ih nema....
Treba imati poverenje u voljenu osobu....
Aooo ala filozofiram...koji mi je djavo nocas...![]()