Zbog cega se pojedini parovi non-stop svadjaju?

"Ko se tuce taj se voli" - decija zafrkancija. U RL bas i nije tako.

Moze da se svadja i ko se voli i ko se ne voli, nema veze jedno sa drugim.

Ako je rec o ljubavi, meni je poslednja asocijacija svadja. Ne volim da se svadjam i izbegavam, mada sam ne retko uvucen i isprovociran. Mozda je i normalno resiti neke nedoumice i nesuglasice...ako ne moze na lep nacin onda svadjom. Svadja me pre asocira na mrznu. Svadja nije ljubav.

"Kad ja voljem onda voljem kad ne voljem onda koljem" - siptarska posalica.

crnokosa87:
Ma ljubavi je bilo,pa on cak dolazi sa suprotne strane drzave samo da bi me video.Malo bolje sam razmislila i zakljucila sam da meni vise i nije toliko stalo do njega i da samo zelim da ga nerviram.Veze na daljinu veoma retko uspevaju,ni ova nece biti izuzetak.
Bilo ljubavi sa njegove strane, a sa tvoje?
Ako si vec resila da ti ne odgovara i da nemas neku zelju da se vidis sa njim onda mu to tako i reci.
Ako zelis samo da ga nerviras, ne potezi ga na toliki put...zbog cega? Nije fer sa tvoje strane, da ga zavlacis tako.

Pera_Zdera:
Bilo ljubavi sa njegove strane, a sa tvoje?
Ako si vec resila da ti ne odgovara i da nemas neku zelju da se vidis sa njim onda mu to tako i reci.
Ako zelis samo da ga nerviras, ne potezi ga na toliki put...zbog cega? Nije fer sa tvoje strane, da ga zavlacis tako.
Bilo je ljubavi i sa moje strane, ali me je on nesto zezao..
Vise ni sama ne znam sta se desava u mojoj glavi,mada nije ni bitno ,nekako cu vec sve resiti

Back