Zbog cega roditeljstvo zaglupljuje?

Лично си их проматрао, те хиљаде људи. :mrgreen:

Pa da.

- - - - - - - - - -

missim da si ti pomesao redosled kamicak

Iz prakse je ocigledno sledece- Ok, mozda ste vi u pravu da te zena i brak zaglupe. Recimo da je to tacno. Ali je ocigledno da te jos vise zaglupavi brak i zena sa kojom imas dete.

- - - - - - - - - -

Čuj, tebe ne moram ni da analiziram. Odmah znam.

Pa dobro.

Zaglupljuje vise cak i od samog braka.

Zasto je to tako?:dontunderstand:

Slazem se.

Kao da se coveku roditeljstvom poveca srce a u istoj tolikoj meri smanji mozak. Imam decu, neka su mi zivi i zdravi, da tri zivota imam u svakom bih ih rodila bez obzira na sve ali prosto je cinjenica da sam zaglupela odgajajuci ih. Sto zbog nedostatka vremena da nastavim raditi na sebi kao pre dece a i zbog nedostatka volje jer nije postojala vise ta knjiga niti to zadovoljstvo saznavanja novih stvari koji bi se mogli porediti sa zadovoljstvom vremena provedonog sa decom.
A kad covek ne uci mnogo, kad na ucenje izdvaja tek desetinu svog vremena nema tako visokog IQ koji ce spreciti da covek jednostavno zaglupi.

Nije neki intelektualni izazov baviti es konzistencijom i bojom sadržaja pelena bebe,a da ne pričam o svemu ostalom što ti potpuno ispuni dan i noć.Tako da se moram složiti sa Kamijevim mišljenjem,pametne privremeno(?) zaglupljuje jer nemaju dovoljno vremena za svoja interesovanja,,a glupima je ionako sve jedno.

Iz ovoga izuzimam one koji su roditelji,ali se uopšte ne bave tako trivijalnim stvarima.To odradi druga zainteresovana strana,koja nije po pravilu i gluplja.:lol:

Nije neki intelektualni izazov baviti es konzistencijom i bojom sadržaja pelena bebe,a da ne pričam o svemu ostalom što ti potpuno ispuni dan i noć.Tako da se moram složiti sa Kamijevim mišljenjem,pametne privremeno(?) zaglupljuje jer nemaju dovoljno vremena za svoja interesovanja,,a glupima je ionako sve jedno.

Iz ovoga izuzimam one koji su roditelji,ali se uopšte ne bave tako trivijalnim stvarima.To odradi druga zainteresovana strana,koja nije po pravilu i gluplja.:lol:
podizati decu, cije se potrebe menjaju iz dana u dan, a o godinama da ne pricamo, zahteva veliko licno angazovanje i neprestano ucenje..po raznim temama...

Back