- Poruka
- 62.443
Zaglupljuje vise cak i od samog braka.
Zasto je to tako?
Zasto je to tako?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На основу чега си донео тај смели закључак?![]()
Na osnovu analize hiljada ljudi koji su roditelji.
Na osnovu analize hiljada ljudi koji su roditelji.
Лично си их проматрао, те хиљаде људи.![]()
missim da si ti pomesao redosled kamicak
Čuj, tebe ne moram ni da analiziram. Odmah znam.
Iz prakse je ocigledno sledece- Ok, mozda ste vi u pravu da te zena i brak zaglupe. Recimo da je to tacno. Ali je ocigledno da te jos vise zaglupavi brak i zena sa kojom imas dete.
.
amin.ne moze bre niko da te zaglupi
glupaci se vencaju a onda dobiju dete
i krug zivota se nastavlja da okrece
Zasto je to tako?![]()
ne moze bre niko da te zaglupi
glupaci se vencaju a onda dobiju dete
i krug zivota se nastavlja da okrece
Dakle, trostruko sam zaglupela.![]()
Bolje si prošla, ja sam četvorostruko
I plus brak
Idem na tavan das' besim... medj' šunke![]()
Zasto je to tako?![]()
Zato što nemaju toliko vremena da se bave raznim pitanjima kojima su se bavili ranije.
svašta,ostala bi zakinuta za mnoga saznanja da nisam rodila decu
podizati decu, cije se potrebe menjaju iz dana u dan, a o godinama da ne pricamo, zahteva veliko licno angazovanje i neprestano ucenje..po raznim temama...Nije neki intelektualni izazov baviti es konzistencijom i bojom sadržaja pelena bebe,a da ne pričam o svemu ostalom što ti potpuno ispuni dan i noć.Tako da se moram složiti sa Kamijevim mišljenjem,pametne privremeno(?) zaglupljuje jer nemaju dovoljno vremena za svoja interesovanja,,a glupima je ionako sve jedno.
Iz ovoga izuzimam one koji su roditelji,ali se uopšte ne bave tako trivijalnim stvarima.To odradi druga zainteresovana strana,koja nije po pravilu i gluplja.![]()
Zasto je to tako?![]()
a jokSamo ne možeš da znaš ni kakva bi sve saznanja stekla da ih nisi rodila.![]()