- Poruka
- 392.100
slazem seJeste jednostavnije za ciscenje bez tepiha i zavjesa...ali oni daju toplinu prostoru.

verovatno su ti severni narodi navikli na hladnocu pa im toplina u stanu koju daju tepisi i zavese ne znace mnogo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slazem seJeste jednostavnije za ciscenje bez tepiha i zavjesa...ali oni daju toplinu prostoru.
Moguce..Mada,ima nesto i u tom njihovom "skandinavskom"stilu...dopada mi se njihovo uredjenje prostora.slazem se
verovatno su ti severni narodi navikli na hladnocu pa im toplina u stanu koju daju tepisi i zavese ne znace mnogo
Pa vidi me komšiluk...ali kad treba spustim roletnekao da si holandjanin
a bice da si na nekom višem spratu pa ti se može![]()
ako imas roletne onda je to druga pricaPa vidi me komšiluk...ali kad treba spustim roletne
Realno ako je stan sa modernističkim uređenjem meni nekako idu ti veliki prozori i spoljne svetlo, više nego zavese.
da na svim prozorima pa i onom od terase.ako imas roletne onda je to druga prica
imam i ja ropletne ali imam i zavesu
![]()
Kacis slike kada zelis, kada nisi u elementu ne... Bez tepiha i zavesa kao da je kuca u fazi krecenja ili poluprazna! Mozda da je u pitanju penthaus na poslednjem spratu, ne bi bile potrebne...nekako mi pored svih danasnjih drustvenih mreza suludo pricati o privatnosti...
ljudi kace svoje slike koje kakve, sta slusaju, sta jedu, gde su bili, sta su radili, sa kim su radili, sta su kupili, sta im je u glavi, sta im je u srcu, sta im je u frizideru, o cemu mastaju...imas celi istorijat ko sta gde sa kim kako, itd....cak i za one nezainteresovane..sve je na tacni...
mislim da ljudi slabo primecuju jedno druge i ovako na ulici i da se sa zavesama ne stiti ama bas nikakva privatnost pored ovih gore opisanih stvari...
inace ja imam i jedno i drugo...zavese ne volim...i ruku na srce...ne radim nista po kuci sto bi bilo interesantno izgubljenom prolazniku u mojoj ulici
ni kao modni detalj ne volim zavese...volim svetlost...
postujem tvoje misljenje no moje je elementarno suprotno, barem sto se tice privatnosti u danasnje vremeKacis slike kada zelis, kada nisi u elementu ne... Bez tepiha i zavesa kao da je kuca u fazi krecenja ili poluprazna! Mozda da je u pitanju penthaus na poslednjem spratu, ne bi bile potrebne...
Da, moze i to sto kazes da budes uslikan negde u restoranu, ulici... O tome ne razmisljam! Recimo, ne zelim nekad da se tagujem na trenutnoj lokaciji ili da izbacim sliku, mozda da to uradim posle par dana ili kad budem u raspolozenju za to..postujem tvoje misljenje no moje je elementarno suprotno, barem sto se tice privatnosti u danasnje vreme
nije bas da je tako...naime...ljudi skljocaju svuda i kace svacije slike bez dozvole...sa ulice, iz nekog restorana, setalista, plaza, postoje svima dostupne kamere delova grada 24, fotografa koji slikaju ljude po klubovima, ljude koji slikaju druge iz automobila, iz zgrada...
da ne pricamo o rodjendanima, svadbama, poslovnim dogadjajima, koncertima gde te obavezno okace nih par na par drustvenih mreza...
e sada kome je sta privatnost...da li ce neko videti moj luster i mene neoprane kose sa dobirh par metara...ili se samo logovati i ako hoce izlistati sve moje odgovore na svim temama unazad par destina godina po raznim forumima...sve je javno danas...hteli mi ili ne...