**TASKA**
Veoma poznat
- Poruka
- 10.492
Vidim da je tema extra zanimljiva i da mnogi ovde mogu da kazu sta misle...Ja sam razmisljala o tome...jos nisam sigurna ni kako ni zasto...Ali mislim da je vreme da se razvedem...Nikako da se usudim da to kazem javno i sebi i drugima...Hellen mi je jedno vreme pisala i ona zna o cemu se radi...Hocu da ga ostavim,a li sto bezbolnije po decu...Bojim se promena,izgleda...Sta da radim?
Djeca prvo ne bi trebali biti svjedoci vasih svadja,sto je jako tesko izvest,ona primjecuju promjene,nezdravu atmosferu,time i pate...ako hoces da bude sto bezbolnije po njima,onda razvod treba biti brz,sto manje otezanja,i razvlacenja,nista gore od toga...objasniti im situaciju,zavisno od toga koliko godina imaju,i nikako ih ne upetljavati u vase rasprave.
Moji su se "razvodili"godinama,i nekoliko puta su nas dovodili u situaciju da kazemo ko je tu kriv ili prav,a najteze mi je bilo kad su nas pitali kod koga zelimo da budemo,kod mame ili tate...ja sam cutala,nikada nisam rekla,a htjela sam da kazem,viknem KOD NIKOGA...iako smo ja i sestre htjele da se to mucenje sto prije zavrsi.