Због чега људи вуцарају прошлост за собом?

Е, има још једна слична болештина. Неки људи уходе бивше партнере садашњих партнера. Поготови ако су ти бивши свеже бивши.
А има и љубавница које прате званичне жене.
Људи су пукли :lol:
Moram da se smejem :D
a ynam da nije smešno

Moram da se smejem :D
a ynam da nije smešno
Вероватно се лако уђе у тај мрак ако си му склон, а друштвене мреже сада то подривају.
Другарица је била 7 година заљубљена у типа са којим ништа није имала. 7 година!
На крају је дошла до података његове жене и радила и њен натал. Била сам шокирана благо је рећи. Тада сам се баш озбиљно забринула и за њу а и размислила о нашем пријатељству. Имале смо једно време захлађене односе јер сам јој најдобронамерније рекла да ту жену остави на миру, да то нема право да ради. Или нека се пресабере или су велике шансе да дође у фазу да им стави зеца у лонац. Ем је одвратно, језиво и нефер према тој жени ем је забрињавајуће за њу. Ко си ти да бабраш по нечијем животу а нити га знаш нити је јавна личност која то допушта!?

nekoga da volis a kasnije da ga mrzis..............????? ne znam, nikada nisam bio u toj situaciji. Volim sve aktere moje biografije, bez obzira na "ucinak" jer sledim zlatno pravilo da pamtim samo ono sto je lepo. Nema potrebe da se trujem bezkorisnom i stetnom, mrznjom.
nije vreh voleti koga si mrzeo, greh je mrzeti koga si voleo

Back